MF 7475
-
Podobna zawartość
-
Przez Dominik92
Cześć,
Czy próbował ktoś z Was regenerować cieknącą pompkę hamulcową w MF5460. nr 4286326m1??
https://www.bima.pl/pl/p/POMPA-HAMULCOWA-MASSEY-FERGUSON-4286326M1/7381
Czy są może jakieś gotowe zestawy naprawcze?
Jak sprawdzić hydroakumulator czy jest ok?
Pozdrawiam,
-
Przez grzesiekxy
Witam.Mam pytanie skąd wziąć zasilanie oleju do rozdzielacza tura?Myślałem z tego przewodu przy filtrze co idzie na rozdzielacz ciągnika .podpiąć go do P na rozdzielaczu tura ,potem dać tuleje ciśnieniową do N i z niej do rozdzielacza ciągnika i jeszcze jeden przewód od T do wolnego spływu.Będzie to działać?
-
Przez olkosio
Witam,
Pacjent Massey Ferguson 6475 2005r. Nie działa Wom. Po włączeniu kontrolka szybko mruga i nie reaguje na przycisk On/Off lub czasami mruga w normalnym tempie i po wciśnięciu przycisku On/Off zaczyna szykbo (szybciej niż normalnie) mrugać. Wałek mechanicznie sprawny, po zasterowaniu elektrozaworem działa normalnie. Wiec wina typowo elektroniczna. Poradźcie gdzie szukać winowajcy.
-
Przez Nowak5425
Witam. Poszukuję posiadaczy Mf-a 5475, mam kilka pytań, chodzi mi głównie o modele w roczniku 2010 i w górę.
Jakie silniki były w tych ciągnikach, Perkins, Sisu ?
Co z awaryjnością tego modelu ?
Słyszałem już nie od jednej osoby, że jeśli chodzi o silnik z układem zasilającym Common Rail, po ~ 2000 mth zaczynają się kosztowne naprawy (~20 tyś PLN ). Konkretnie wymiana / regeneracja wtryskiwaczy i to samo z pompą wtryskową ? Posiadacze tego modelu w Common Railu, potwierdzacie to ? Co więcej powiecie na temat tego ciągnika ?
-
Rekomendowane odpowiedzi