Bamboocha 7 Opublikowano 7 Września 2008 Kurde też mogłem tam stać ale nic nie wiedziałem o spotkaniu... Ja dla odmiany byłem w zielonej koszulce af ... Odnośnik do komentarza
wsk125ccm 11 Opublikowano 7 Września 2008 Dobrze pamiętasz WSK-a... Hmmm... A kogo brakuje na focie?? Odnośnik do komentarza
Kizo 8 Opublikowano 7 Września 2008 Kogo brakuje hmm... już wiem brata, który jest autorem wszystkich wpadek co zamieszczam zdjęcia Jak by Zuzia niechcący nieco kadrem pojechała w lewo to by się pewnie załapał Odnośnik do komentarza
wsk125ccm 11 Opublikowano 7 Września 2008 Kogo brakuje hmm... już wiem brata, który jest autorem wszystkich wpadek co zamieszczam zdjęcia Jak by Zuzia niechcący nieco kadrem pojechała w lewo to by się pewnie załapał Zuzia trochę jest nie wprawiona, może następnym razem będzie lepiej Nie pochwaliłem się, że ona NH sama jeździ Odnośnik do komentarza
Karol5211 0 Opublikowano 7 Września 2008 heh widziałem marcina91 a o której to spotkanie było?? Odnośnik do komentarza
wsk125ccm 11 Opublikowano 7 Września 2008 w trakcie pokazów, a dokładnie po skoszeniu kuku, przed orką Odnośnik do komentarza
wojtek3222 3 Opublikowano 7 Września 2008 Byłem też nawet zaczepił Marcina i Wsk , ale w formie nie byłem do rozmów przez sobotni wieczór Odnośnik do komentarza
Kizo 8 Opublikowano 7 Września 2008 Prawdę mówiąc to dla Zuzi zdjęcie wyszło całkiem dobrze. Moja starsza siostra na pewno gorzej by je wykadrowała Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze