Rolnik2517 387 Opublikowano 4 Maja 2015 a mojego na jaką rase oceniasz ? http://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/574644-ja%C5%82%C3%B3wka/ Odnośnik do komentarza
artur125 1328 Opublikowano 4 Maja 2015 mi to coś zalatuje krzyżówką z lm, u mnie w galeri jest krzyżówka z charolaise i dużo bardziej przypomina czystą rase Odnośnik do komentarza
rzeznik13 287 Opublikowano 5 Maja 2015 Tak, ta Twoja jałówka to typowo mleczna patrząc po budowie. Odnośnik do komentarza
Rolnik2517 387 Opublikowano 5 Maja 2015 a ja chciałem mięsnego ale się nie znałem myślałem że jak ma czarny język to będze z 50% mięsnego Odnośnik do komentarza
robertsiwek15 5 Opublikowano 5 Maja 2015 Ja bym powiedział że bardziej pod LM niż pod charolaise Odnośnik do komentarza
zbitom793 279 Opublikowano 6 Maja 2015 A od kiedy czyste Charolaisy mają taki kolor? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się