Skocz do zawartości

themrsakmejek
  • Like 3

Rekomendowane komentarze

W typie mlecznym czy mięsnym. Podobne wychodzą przy krzyżowaniu montbeliardów z duńskimi, ale moje w wiekiem czarniały. Jeden byczek którego zostawiłem sczerniał całkowicie.

Odnośnik do komentarza

skoro krowa SM to byk raczej LM skoro taki rudy się urodził, ja krowy HO/MM puszczam LM to po MM wychodzą często takiej maści a po HO, to albo biało-czerwony albo czerwony, czasem czarny :P

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v