Gość Opublikowano 27 Września 2018 Ja też wodę wyganiam. Czasem sucho a czasem pół szklanki. Odnośnik do komentarza
zielaz 67 Opublikowano 27 Września 2018 Też puszczam właśnie powietrze przed myciem a później guzik ale raczej wszystkiego nie wydmucha bo przy pierwszym płukaniu woda jest biała, muszę jednak spróbować z gąbką, kuzyn oferował ze przyjedzie i pokaże co i jak z nią robić ale jakoś dojechać nie może. Odnośnik do komentarza
ThePerkins 1025 Opublikowano 27 Września 2018 Wydaje mi się , że nie ma sensu wyganiać tej wody, my nie wyganiamy ani razu i nie ma problemu... Jedynie co powiem to nie ma co kombinować z płynami , lać tylko i wyłącznie oryginał nawet troszkę więcej jak trzeba .. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2018 U mnie samo pobiera. Mam ustawione chyba na 40 sekund. To chyba przez różny ciężar właściwy płynów kwasowego i zasadowego, ale kwasowego(czerwonego) pobiera mniej. Muszę zobaczyć w instrukcji czy da się oddzielnie zwiększyć pobranie dla jednego płynu. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2018 My doimy we dwoje na 6 aparatów. Od bidy jedna osoba wydoi, ale trzeba ostro zagęszczać ruchy. Tyle że krowy są czyste więc dużo mycia/ wycierania strzyków nie ma i nie mam też krów które muszę dodajać. Co do gąbki to nie używam jej. Przepędzam mleko powietrzem i tyle. Podstawa to dobrze gorąca woda i nie oszczędzać na płynach. Ja używam od lat CID LINES i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza
danielhaker 7511 Opublikowano 27 Września 2018 2 godziny temu, Thomas2135 napisał: Ja też wodę wyganiam. Czasem sucho a czasem pół szklanki. Chyba nie sądzisz, że przez 100ml wody mleczarnia wykryje Ci wodę w mleku? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2018 100 ml x 4 udoje+to co ocieknie po myciu zbiornika przed udojem i robi się trochę więcej. Wiem, że nie wykryją, ale wolę pusty rurociąg. 4 sekundy na puszczenie gąbki to nic. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się