-
Podobna zawartość
-
Przez Grzes5
Potrzebuje schemat podłączenia elektrycznego myjki od dojarki przewodowej Westfalia Westfalia Circomat Autotherm
-
Przez blazek
Witam
Jak myślicie który wybrać, może ktoś z was użytkuje jeden albo drugi ? mile widziane opinie o obu.
Będę go wykorzystywał do sprzątania po małych remontach które wykonuje usługowo
parametry i cena podobna,karcher troszkę droższy ale jak się zdecyduje na niego to mam zniżkę 100zł za to parkside ma gwarancję 3 lata, sam już nie wiem doradźcie coś
-
Przez Gość minio
Witam,
czy mieliście do czynienia z myjkami firmy Black&Decker ? Jestem zainteresowany taką jak w tytule - jest ona sporo tańsza porównując ją parametrami do Karchera. Nie wiem jedynie co ona potrafi i jak z jej trwałością. Będę bardzo wdzięczny za wszystkie informacje.
Pozdrawiam
-
Przez Rafii
Witam, dziś miałem problem z pistoletem od myjki ciśnieniowej-nie chciał mi się wcisnąć spust(nie zauważyłem że był zablokowany). Rozkręciłem go i ty powstał problem. Wyleciała ta mała sprężynka i nie wiem gdzie ona ma być zamontowana.Dodatkowo pistolet nie zamyka wody. Cały czas leci. Poradzicie jak to ustrojstwo złożyć tak żeby działało
-
Przez Moorgi
Witajcie. Pisze w sprawie tej oto myjki: http://allegro.pl/my...4167333510.html
Ktoś z was ma posiada lub też posiadał taki sprzęt? Osobiście firmy nie znam. Ale sporo osób kupiło ją z tego co widze ale też tym sie jakoś bardzo nie sugeruje. 150 bar, do 260bar max mozna podkręcic a to juz jest spooro. Zainteresowała mnie cena dlatego pisze. Myjka ma mi słuzyc głównie do mycia maszyn + samochód. Co wy na to?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Modernizacja kultywatora
Czytaj dalej »
Ursus C-330M