-
Podobna zawartość
-
Przez RometOgar200
Witam, mam pytanie otóż jak najlepiej usunąć ten luz prawo lewo. Myślałem, żeby dać grubsza rurę tam od dołu, ale dalej ten luz zostanie. Co myślicie, żeby tam zrobić, coś wspawac, czy jak. Z góry dziękuję za odpowiedź.
20180329_171256.mp4
-
Przez RedPower
Witam,
Od jakiegoś czasu wydaje mi się że spod kabiny słychać stuki podczas jazdy. Słychać je jedynie gdy jadę po nierównościach ... (dołkach lub gdy mocno skręcę) Na równej drodze jest dobrze.
Dodatkowo gdy wcisnę ostro pedał hamulca to słychać właśnie takie stuki.
Załączam nagranie: W 19-20 sekundzie słychać dwa charakterystyczne stuknięcia.
Co może być nie tak... wyjąłem wałek od przedniego napędu bo myślałem że to on ma luzy jednak stukanie nie ustało.
Z góry dziękuje za pomoc
20180426_002.m4a
-
Przez Gość
Witam. Mam takie pytanie, czy sąsiad może postawić plot betonowy w granicy jezeli przy granicy (10cm od) jest mój budynek w którym jest duzo okien. Czy ma takie prawo zasłonić mi okna?
-
Przez majes
Podczas jazdy i głównie pod obciążeniem słychać w kabinie takie nieregularne chrobotanie chyba ze skrzyni, raczej nie z silnika. Ostatnio nawet zauważyłem że jest to chrobotniecie jak ciągnik stoi i szarpne ładowaczem w dół. Co to może być? Byłem u mechanika, oglądał, zaglądał kamerą do skrzyni i nic nie znaleźli.
-
Przez Blusik
Witam
Mam pytanie jakie wymagania muszą spełnić np pług, siewnik,kosa konna aby poruszać się po drodze rejestrowac nie musze ale czy wystarczy że mają odblask czy nie?
Pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
Deutz-Fahr dx4.51
Czytaj dalej »
Soja Abelina vs Sigma