Nawożenie ziemniaków
-
Podobna zawartość
-
Przez AgroKrzysiek
Witam, mamy na sprzedaż ziemniaka paszowego . Tylko odbiór osobisty - 0,20 zł/kg . Ziemniak przebrany i osuszany .
-
Przez AgroKrzysiek
Sprzedam ziemniaka paszowego . Przesortowany, osuszony . Cena za kg - 0,30 zł . Odbiór osobisty, 37-543 Laszki . Możliwy zakup cało pojazdowy 24t - przy zakupie tej ilości cena do negocjacji .
Proszę o kontakt telefoniczny :
Sabina - 534-831-257
Krzysztof - 693-062-760
20241014_114849.heic
-
Przez Młodyrolnik16
witam mam pytanie czy można jezeli tak czy to jest dobre rozwiązanie chodzi mi o to czy można przedwschodowo opryskać na chwasty a poźniej jak ziemniaki podrosną czy mozna je opsypać aby kopiec był wyższy czy lepiej dać sobie spokuj z takim pomysłem z gory dziękuje za wszystkie rady -
Przez danielooo25
Witam w tym roku zacząłem siać ziemniaki jadalne posiałem na początek pół hektara, ale dużego plonu z tego nie było jakieś ponad 3t odmiana ricardo i irga, pryskałem na bieżąco obsypywałem obornik był dawany 2 lata temu kl IV ziemi, może taka ilość dlatego że nie podlewałem?
Jeśli moglibyście mi podpowiedzieć co jeszcze zrobić żeby był lepszy plon bo na drugi rok mam zamiar siać około 2 ha.
-
Przez rol111
Witam proszę pomóżcie strasznie mi zachwaściło ziemniaki zielsko dwumetrowe czym to skasować? Bardzo proszę o pomoc.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Firma ALLAGRO WARSZAWA
Czytaj dalej »
Dobre nawożenie ziemniaków
Czytaj dalej »
Ursus C-360 3P & Amazone ZA-F 603