Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio znajomy szukał ładowacza do lamborghini R6 165.7 MOCY 185 KM, Z POLSKICH FIRM TO TYLKO HYDRAMET się zdeklarował ze może takizrobic ale, że nigdy takiego modelu nie mieli to trzeba dopłacić 2000 tyś za projekt mocowania i 800 za montaż + 21tys za ladowacz z szybkozłączem i amortyzacją model bodajże 17, razem 24 tyś netto + transport ciągnika i odbiór z Giżycka, a z zagranicznych to MX około 31, Quicke 35, stoll okolo 34 w podobnych parametrach udźwigu i wysięgu

Opublikowano

Ładowacz JR 583 do 5R

+ łyżka

+ krokodyl

Cena netto: 36 700 zł

Ładowacz Lift 260 do Zetor Forterra

+ łopata

+ widły do palet

+ amortyzator drgań

+ 3 funkcja hydr.

Cena netto: 22 000 zł

Ładowacz Zetor Trac-lift 260 SLi

+ łopata

+ widły do palet

Cena netto: 34 065 zł

Opublikowano (edytowane)

Spora, spora, to oferty od 2 różnych dealerów. Można zobaczyć jak ceny się różnią. :)

Ładowacz STOLL - Ecoline FE P 850

Cena netto: 6500 Euro do neg.

Krokodyl do ww. ładowacza STOLL

Cena netto: 2390 Euro do neg.

Edytowane przez Brego
Opublikowano

Siema mam Pronara 82SA i chciałbym teraz dokupić tura ale nie wiem jaki ale żeby był mocny (1,6t udżwigu ) prosiłbym o podanie ceny odrazu a i z joystickiem ma być

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Na jednym z portali aukcyjnych jest za 7600 brutto.

Wystarczy w necie wyszukać.

Opublikowano (edytowane)

witajcie

Właśnie stoje przed zakupem tura Metal Fach T229 1600kg z łyżką 2m +krokodyl 2siłowniki 1.5m+ chwytak bel 1silownik+ amortyzacja w cenie 20tys netto (24,600brutto)

Tur do R3 Evo

Co uważacie o tej cenie ?

Edytowane przez janczar810
Opublikowano

witajcie

Właśnie stoje przed zakupem tura Metal Fach T229 1600kg z łyżką 2m +krokodyl 2siłowniki 1.5m+ chwytak bel 1silownik+ amortyzacja w cenie 20tys netto (24,600brutto)

Tur do R3 Evo

Co uważacie o tej cenie ?

cena chyba oka, 2 lata temu szukałem to tak chyba cena wyglądała, jeśli mogę coś poradzić, to czy musisz mieć tak dużą wysokość podnoszenia że bierzesz 229? jeśli nie to polecał bym 229/1 sam nie mam ale jak dla siebie do r3 zasięgnołem rady userów którzy posiadają takie ładwacze to ktoś tam narzekał że 229 za duży, za to 229/1 świetnie sobie radził z r3jką :)

Opublikowano

Czy do ciągnika New Holland T4.85 (waga 3600 kg bez obciążników) dobrym wyborem będzie ładowacz stoll FZ 20 pomalowany na kolor New Holland, cena ładowacza bez osprzetu 26500 zł netto.

Opublikowano

Drogo agrorami cx 16 na allegro jest , jprodukuje ładowacze 14 tys netto bez osprzętu .. full opcja jak ja sie pytałem to koszt 25 tys brutto do negocjacji .. bardzo fajne wykonanie i na moje nie odbiega dużo od tych po 27 tys netto

Opublikowano (edytowane)

cena chyba oka, 2 lata temu szukałem to tak chyba cena wyglądała, jeśli mogę coś poradzić, to czy musisz mieć tak dużą wysokość podnoszenia że bierzesz 229? jeśli nie to polecał bym 229/1 sam nie mam ale jak dla siebie do r3 zasięgnołem rady userów którzy posiadają takie ładwacze to ktoś tam narzekał że 229 za duży, za to 229/1 świetnie sobie radził z r3jką :)

rożnice miedzy tym "małym" a duzym turem 500złotych wiec chyba nie warto pchac sie w tura o udzwigu 1300kg zawsze jest ten zapas 1600kg.

dzis raczej na 99% podpisze umowe na 20netto ale mam nadzeje jeszcze cos urwac he no to do równego 24tys brutto :)

Edytowane przez janczar810
Opublikowano (edytowane)

ja biorę z nową kubotą to za tura płace 19000tys neto teraz jest promocja na ładowacz 36% taniej i jeszcze możesz negocjowac cenę

i gwarancja na 3 lata nigdzie tego nie dostaniesz z innej firmy

Nie cytuj poprzedniego posta

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie wziąłem nowe Kubote M7040, i właśnie teraz chcę dokupić jeszcze ładowacz do niej.

Czyli jak mówisz że taka cena i jeszcze do negocjacji, to myślę, że dobra cena tego ładowacza.

Dzięki kolego za informacje ;)

Nie cytuj poprzedniego posta

Edytowane przez danielhaker