[5 ha] Jaki kombajn?
-
Podobna zawartość
-
Przez bizon1994
Witam
Powoli rozglądam się za kupnem drugiego kombajnu do gospodarstwa. Miałby do skoszenia około 150-200 hektarów, zbóż, rzepaku i gryki. Chciałbym na niego wydać maksymalnie 150 tysięcy netto. Wstępnie myślałem o Massey Ferguson cerea 7272-7278, macie jakieś opinie o tych maszynach? Na co zwrócić uwagę przy zakupie i czy warto brać taki sprzęt pod uwagę? Ewentualnie jaki inny model możecie polecić? może jakiś John Deere 1450 czy 2264?
-
Przez rafał_kubacki
Witam, poszukuje Dominatora 88 vx lub Dominatora 98 vx, ewentualnie Medion 310 z hederem najlepiej do 4,5m w stanie bardzo dobrym. Jeżeli ma ktoś kontakt do posiadacza takiego kombajnu, prosiłbym o odpowiedź
-
Przez Stach456
Witam koledzy i koleżanki, stoję przed wyborem kombajnu zbożowego wpadł mi w oko ładny Massey Ferguson 30 za 100tyś. Co możecie o nim powiedzieć, jak się sprawuje on w kukurydzy oraz na górkach lub jak macie jakieś inne kombajny do polecenia bardzo by mi to pomogło, pozdrawiam
-
Przez Stach456
Witam, pojawił się ostatnio w ogłoszeniach kombajn Nova 330, jak się potem okazało kombajn został odkupiony od klienta, który kupił nowego Fendt'a co sądzicie o takim zakupie lepiej coś takiego kupić teraz za gotówkę czy kupić coś do 150 tyś. I poczekać na młodego rolnika, aby kupić nowy.
https://www.olx.pl/d/oferta/kombajn-rostselmash-nova330-CID757-ID11h1ge.html
Pozdrawiam
-
Przez Stach456
Witam, dostałem ostatnio ofertę kombajnu Fendt 5220 (2002r.) z hederem 4,3m za 175 tyś.
Co możecie o nich powiedzieć jakieś wady zalety oraz co sądzicie o silniku Deutz
-
Rekomendowane odpowiedzi
Olej do przekładni Agro Masz SR300
Czytaj dalej »
Polonez 550/3