Skocz do zawartości

Nasiona holenderskie po 0,5 opakowania

logitech55

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Farmer19900
      Witam forumowiczów

Miał może ktoś okazje wymieniać taśmę w kombajnie Bolko z 643 ( tzw. ,,jeża")
      Jeśli tak to bardzo bym prosił jak zdjąć starą, bo wydaje się to niemożliwe . Dodam ,że mam taśmę niespinaną.

Pozdrawiam
    • Przez Konario
      Słuchajcie wymarzło mi trochę rzepaku, który na jesieni pryskałem Navigatorem i chciałem teraz w te miejsce wjechać z marchwią, ale słyszałem że może być trochę nie wesoło ze wschodami a tym bardziej z pozostałościami subst, aktywnej w korzeniu marchwi, jednak z drugiej strony słyszałem że nie koniecznie, niestety na etykiecie nie ma żadnej informacji o tym że można uprawiać marchew wiosną w przypadku wymarźnięcia. Mieliście może już takie doświadczenie?
    • Przez AgroKolo
      Witam. Ostatnio mam problem y pomidorami i mysle ze zatakowal je grzyb.Dodam ze wczoraj byly pryskane od grzba. Jak to zwalczyc i co z tym zrobic

• Przez Danielson21
      Witam interesuje mnie nabycie wentylowanych worków typu big-bag o maksymalnej ładowności 1,5t. Około 100-120 szt. Oczywiście worki tylko używane i maksymalnej cenie 8 zł 
    • Przez Farmer19900
      Chciałbym Was zapytać jak sprawują Wam się siewniki precyzyjne na pochylonym terenie? Macie  jakiś sposób na zminimalizowanie problemu? Słyszałem o siłownikach, jeśli ktoś może się wypowiedzieć to bardzo proszę.
  • Dodaj nową pozycję...
v