-
Podobna zawartość
-
Przez Farmer19900
Witam forumowiczów
Miał może ktoś okazje wymieniać taśmę w kombajnie Bolko z 643 ( tzw. ,,jeża")
Jeśli tak to bardzo bym prosił jak zdjąć starą, bo wydaje się to niemożliwe . Dodam ,że mam taśmę niespinaną.
Pozdrawiam
-
Przez Konario
Słuchajcie wymarzło mi trochę rzepaku, który na jesieni pryskałem Navigatorem i chciałem teraz w te miejsce wjechać z marchwią, ale słyszałem że może być trochę nie wesoło ze wschodami a tym bardziej z pozostałościami subst, aktywnej w korzeniu marchwi, jednak z drugiej strony słyszałem że nie koniecznie, niestety na etykiecie nie ma żadnej informacji o tym że można uprawiać marchew wiosną w przypadku wymarźnięcia. Mieliście może już takie doświadczenie?
-
Przez AgroKolo
Witam. Ostatnio mam problem y pomidorami i mysle ze zatakowal je grzyb.Dodam ze wczoraj byly pryskane od grzba. Jak to zwalczyc i co z tym zrobic
-
Przez Danielson21
Witam interesuje mnie nabycie wentylowanych worków typu big-bag o maksymalnej ładowności 1,5t. Około 100-120 szt. Oczywiście worki tylko używane i maksymalnej cenie 8 zł
-
Przez Farmer19900
Chciałbym Was zapytać jak sprawują Wam się siewniki precyzyjne na pochylonym terenie? Macie jakiś sposób na zminimalizowanie problemu? Słyszałem o siłownikach, jeśli ktoś może się wypowiedzieć to bardzo proszę.
-
Rekomendowane odpowiedzi
kukurydza na kiszonkę- opinie odmiany kosmo oraz Mieszko na V i VI ...
Czytaj dalej »
Nasiona kukurydzy