Skocz do zawartości

Ceny Ciągników 2017

kamik90

Rekomendowane odpowiedzi

New Holland t7.175

Moc znamionowa silnika: 110 kW / 140KM

Skrzynia biegów: półautomatyczna Semi Power Shift 19x6 ECO 40km/h Range CommandTM,

radio,klimatyzacja,fotel pasa¿era,koła 650/38,hydraulika na elektrozaworach,podłokietnik
sidewinder II z wyswietlaczem,4pary wyjsc hydraulicznych,wolny spływ,tuz przedni,miekka os,fotel
pneumatyczny. 

Cena 305 300 PLN netto
(375 519 PLN brutto)

Myślałem nad Zetorem Proximą HS 100 Power, która teraz kosztuje 171860 netto w wersji podstawowej. Odwiedziłem też dealera DF gdzie obliczono mi model 5110 G GS gdzie dobrałem; fotel pneum., klima, skrzynia 40/40, przedni tuz, ehr, 6 wyjść hydr., sił. wspomag., CBM i to wyszło z rabatem 176000 netto. Chyba dobra cena wg zetora? Myślę, że Zetor za bardzo się pnie do góry z cenami.

Myślałem nad Zetorem Proximą HS 100 Power, która teraz kosztuje 171860 netto w wersji podstawowej. Odwiedziłem też dealera DF gdzie obliczono mi model 5110 G GS gdzie dobrałem; fotel pneum., klima, skrzynia 40/40, przedni tuz, ehr, 6 wyjść hydr., sił. wspomag., CBM i to wyszło z rabatem 176000 netto. Chyba dobra cena wg zetora? Myślę, że Zetor za bardzo się pnie do góry z cenami.

za taka cene to niech oni sobie dalej zetory na placu trzymaja...ciekawe ile sobie krzykna za Major HS 80 i Proxime Power 80

Edytowane przez Sunf

Właśnie jestem po rozmowie tel. z dealerem claasa, po prostu musze jechac co do ceny na miejsce. Czego sie dowiedzialem najwazniejszego to że claas w tym roku nie musi zmieniac jeszcze emisji spalin. Czy to prawda?

równiez słyszałem takie słowa od dilera claasa choc nie wiem czy nie wynika to ze słabego doinformowania  normy obowiazuja wszystkich niby atak samo a  deutz fahr  wprowadza do blizniaków atosów czyli serii 5g system scr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup ciągnika rolniczego z grupy CNH, tj. Case, New Holland, Steyr w tym roku? Macie jakieś oferty cenowe? Jakie rabaty wynegocjowaliście i jaki jest termin produkcji?
      Kontynuacja tematu:

• Przez mlodyrolnik21
      Czy ktoś wie jakie są cenyny kosiarek dyskowych 3m firm vicon, krone, pottinger i class
    • Przez coolman111
      Witam wszystkich forumowiczów . W tym temacie prosiłbym o pisanie postów związanych z cenami nowych ciągników Fendt i Massey Ferguson. Więc jeśli ktoś zna ceny tych maszy to do dzieła . Pozdrawiam!
    • Przez MICH4Ł
      Witam. Jest tu ktoś kto zajmuje się sprowadzaniem maszyn z zagranicy, miałbym kilka pytań.
  • Dodaj nową pozycję...
v