Zły mikroklimat w budynku? Padające prosięta
-
Podobna zawartość
-
Przez farmer1020304050
Witam. Chciałbym dobudować i przebudować chlewnie, tylko jest jeden problem bo dobudowa będzie bardzo blisko drogi (droga prowadzi do lasu). Czy potrzebny będzie plan na tę dobudowę? Wymiary dobudowy to 5m x 10m Dzięki za odpowiedź
-
Przez Erik999
Poszukuję sprzedawcy loszek danbred. Pierwszy raz próbuję wybrać tę rasę, bo jestem coraz mniej zadowolony z dotychczasowych PIC, ale po wstępnym przeszukaniu internetu mam problem ze znalezieniem dostawcy. Dzwoniłem do przedstawiciela ze strony danbred.pl oraz do agro-sokołów, ale nie udało nam się dogadać. Macie może jeszcze jakieś pomysły gdzie pytać? Poszukuję tylko loszek bez mykoplazmy.
-
Przez Nasters
Mam do sprzedania Wyposażenie chlewni Trzoda
Wszystko firmy Big Dutchman (Bardzo Solidna Niemiecka Firma)
Do Sprzedania:
*Tubomaty (Automaty Paszowe)
*Ruszta Plastikowe
*Kojce Porodowe
*Pojedynki dla Macior
Zainteresowanych proszę o Kontakt Priv(Wiadomość Prywatna)
-
Przez krzysiek15156
Witam jestem tutaj nowy, więc przejdę do rzeczy potrzebuję dużo informacji na budowe nowoczesnej chlewni na 150-160 szt loch w cyklu zamniętym Np. z pozwoleniami i raporcie to wiem o co chodzi tylko którą firmę polecacie najbardziej na wyposażenie i projekty, bo zależy mi na produkcji zwierzęcej. Chyba ze ktos juz składał wnioski na PROW produkcja prosiąt to tez bym prosił o jakies informacje jak przez to przechodził wiem że to jest długa droga ale chcem juz byc przygotowany na to wszystko. Więć:
- którą firmę polecacie która by sie tym wszystkim zajęła (wyposażenie,projekty itd.)
- chyba ze jest jakis przedstawiciel handlowy na FO to niech zgłosi sie na email i wszystko mi tam opisze
Rekomendowane odpowiedzi
Falke mix 8
Czytaj dalej »
Zwalenie stropu i ściany