Kverneland 6250 SC14N vs Krone Fortima 1250MC
-
Podobna zawartość
-
Przez Andre8989
Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
-
Przez plati
Witam.
Generalnie mam taki problem, że elektrozawory w mojej prasie są już wyeksploatowane i dochodzi do ich zacinania czasem.
Chciałbym dokupić takie elektrozawory, jednak nigdzie nie mogę znaleźć sklepu, czy zakładu hydraulicznego, który dopasuje mi te elektrozawory.
Wrzucam zdjęcia poglądowe rozdzielacza i "elektrozaworu"(w sumie nie wiem jak to się fachowo nazywa).
Na rozdzielaczu jest wybity nr i nazwa firmy COMATROL
Jeśli ktoś się zna na takim czymś i chciałby się podzielić wiedzą, to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
-
Przez Opolskirobol
Witam, mam zamiar kupić ciągnik w przedziale mocy 100-110km. Otrzymałem oferty na nh t5 105 skrzynia dc 24x24 z dodatkowego wyposarzenia fotel pneumatyczny szersze opony 440 i 540 i obciążnik przód za cenę 176tys netto. Case farmall 105c skrzynia 24x24 z tym samym wyposażeniem plus multifunkcyjna dźwignia zmiany biegów za cenę 180tys netto. Ceny do kosmetycznych negocjacji jak to mówią dealerzy. Co myślicie o tych modelach, może ktoś ma jakieś inne propozycje? Myślałem również nad deutz fahr 5110g tylko nie wiem jak z awaryjnoscia gdyż nikt w okolicy takowego nie ma.
-
Przez Adriane77
Witam ostatnio mam problem z póbiegami w renault ares 610rz mam go ponad rok i wszystko było wporzątku ale teraz póbiegi nie działają i migają tylko kontrolki od póbiegów 1 i 4 nie wiem co mam robić
-
Przez lukasz1337
Witam Mam zamiar kupic renault ze skrzynią traktonic(chyba tak sie nazywa) oraz rewersem elektro... szukam opini ...
-
Rekomendowane odpowiedzi
Accord się zapycha
Czytaj dalej »
Ursus C-360 3P & Kverneland 14"