Kverneland 6250 SC14N vs Krone Fortima 1250MC
-
Podobna zawartość
-
Przez Andre8989
Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
-
Przez Dominik4321
Witam mam do wyboru dwie prasy pasowe. Jedna z nich to McHale V660 która posiada 3 pasy. Drugą z nich jest John Deere V451M która posiada 6 pasów. Proszę o wypisanie wad i zalet tych pras i czy lepsze bele są z prasy 3 pasowej czy 6 pasowej.
-
Przez yacenty
Hejka,
czy ktoś z was dokładał we własnym zakresie 2 komplety lamp aby uzyskać oświetlenie 360st?
Moja kabina ma miejsca na boku kabiny i wewnątrz z przodu.
Pytanie jest takie czy w brakujących miejscach jest wyprowadzona wiązka okablowania czy trzeba coś pokombinować? Coś dokładać czy ewentualnie pociągnąć tylko prąd kablem z lampy obok?
-
Przez plati
Witam.
Generalnie mam taki problem, że elektrozawory w mojej prasie są już wyeksploatowane i dochodzi do ich zacinania czasem.
Chciałbym dokupić takie elektrozawory, jednak nigdzie nie mogę znaleźć sklepu, czy zakładu hydraulicznego, który dopasuje mi te elektrozawory.
Wrzucam zdjęcia poglądowe rozdzielacza i "elektrozaworu"(w sumie nie wiem jak to się fachowo nazywa).
Na rozdzielaczu jest wybity nr i nazwa firmy COMATROL
Jeśli ktoś się zna na takim czymś i chciałby się podzielić wiedzą, to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
-
Przez Opolskirobol
Witam, mam zamiar kupić ciągnik w przedziale mocy 100-110km. Otrzymałem oferty na nh t5 105 skrzynia dc 24x24 z dodatkowego wyposarzenia fotel pneumatyczny szersze opony 440 i 540 i obciążnik przód za cenę 176tys netto. Case farmall 105c skrzynia 24x24 z tym samym wyposażeniem plus multifunkcyjna dźwignia zmiany biegów za cenę 180tys netto. Ceny do kosmetycznych negocjacji jak to mówią dealerzy. Co myślicie o tych modelach, może ktoś ma jakieś inne propozycje? Myślałem również nad deutz fahr 5110g tylko nie wiem jak z awaryjnoscia gdyż nikt w okolicy takowego nie ma.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Lemiesze pług kverneland
Czytaj dalej »
Lemiesze 18'' kverneland