Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dlaczego są 2 rożne ceny tego ładowacza 15.500 i 12.500 brutto i pisze w obu przypadkach ze jest to cena razem z ramą górną  i dolną, kompletny bez żadnych dodatków.

Opublikowano
witam mam pytanie do urzytkownikow tura IT 1600 jak wlaczyc samopoziomowanie? na joju jest narysowane wszystko jakos odwrotnie do przodu opyszcza do tylu podnosi na boki 2 sekcja i na boki i z przyciskiem 3 sekcja . czy mozliwe ze nie mam samopoziomowania bo joj do przodu nie zatrzaskuje sie
Opublikowano

Przecież za samopoziomowanie odpowiada ta belka znad ładowacza podpięta pod siłownik przechyłu,.  Przy podnoszeniu np.palety teoretycznie bez wychyłów w przód jak i w tył,paleta przy każdej wysokości podniesienia powinna bez dodatkowych skorygowań jojem utrzymać początkową wartość poziomu gleby. To teoria,lecz w it trzeba ciut korygować.

Opublikowano

Joj,jest to model który można dokupić samodzielnie i dopasować do innego ładowacza i jest to tylko rysunek. U siebie prędzej linki pozrywam niż tę sekcję znajdę. Być może rozdzielacz za dopłatą i to będzie.  Gdzieś mam instrukcję lecz nie mam chęci by ją poszukać.

Opublikowano
nawet nie wysilaj sie bo w inter techu nic tam o tym nie pisze. A sekcje plywajaca robie sam poprzez kombinacje dzwigniami zamiast zasilac rozdzielacz tura wypuszczam olej z niego joy w dół i jest jak nalezy

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Czym się różnią te dwa typy mocowania osprzętu? Z tego, co się orientuję, to osprzęt do ramki sms ma haki dokładnie nad otworami pod sworznie zabezpieczające. Osprzęt do ramki euro ma szerzej rozstawione haki, czy może węziej rozstawione otwory pod sworznie?,a może jeszcze inne wymiary się nie zgadzają? jak to wygląda z praktycznego punktu widzenia? który rodzaj mocowania jest lepszy?
    • Przez Arturo1610
      kupię ładowacz czołowy mx t10 lub t12 do ciągnika mccormick imc albo od case mx c. moze ktoś wie gdzie mógłbym coś takiego dostać bo na olx ani nigdzie indziej nie mogę znaleźć takie adaptacji pod ten ciągnik
    • Przez velFoka
      Witam. Czy ktoś wie do czego służy te wejście w rozdzielaczu O1?

• Przez MałyRolas
      Mam problem z szybkim zakresem biegów w fadrome. A konkretnie to z jego brakiem. Chodzi o te biegi przy fotelu nie te przy kierownicy. Kojarzy ktoś co może być tego przyczyną? I czy da się coś zrobić bez wyjmowania skrzyni?
    • Przez panmino
      Hej, czy myślicie że da radę pracować łyżką na takiej ramce na przednim tuzie? Chciałbym tym robić jakieś roboty ziemne, korytowanie przesuwanie skarpy itp,  dla których trochę szkoda ładowacza bo delikatny mam. Ma ktoś doświadczenie z pracy z taką ramką?
      Ramka: adapter euro ramka przejściówka TUZ  z siłownikiem.

• Dodaj nową pozycję...
v