Hydraulika,rozdzielacz problem z opadaniem
-
Podobna zawartość
-
Przez odyniec
Jestem ciekawy czy do T25 dało by się założyć jakieś najmniejsze turbo a jak tak to czy by wytrzymał silnik. Mi sie zdaje że trzeba by było wymienić wał tłoki itd na jakieś mocniejsze jak wy myslicie o tym
-
Przez Rolnikt25
Witam czy mogę tak https://m.youtube.com/watch?v=rrIs-thoetA sprawdzić wtryskiwacze czy nic się nie poprzestawia jak tak zrobie muszę sprawdzić wtryski czy mi nie leją bo władek ciężko pali i kpci na czrno przy dodawaniu gazu jeśli ktoś zna inny domowy sposób na sprawdzenie wtrysków to proszę o pomoc
-
Przez Logict25
Witam otóż od pewnego dnia gdy ciągnik jest zimny pali ładnie wchodzi na maksymalne obroty pięknie a później jak się ora lub nawet stoi rozgrzany tak jakby się zapowietrzał maks obrotów nie ma jakby nie miał siły co zrobić ? szukałem w internecie podobnych tematów ale nie znalazłem powiem że wszystko było wymieniane podkładki miedziane nawet wczoraj rozbierałem bo z jednego miejsca mi ciekło z jednej końcówki wtrysku a teraz zero wycieków co może być tym spowodowane ? a i gdy ciągnik na biegu się zakleszcza czy czasami na luzie to pomoże wymiana sprężyn i kulek w wodzikach ? dzięki za odpowiedz
-
Przez EnergyStar
Witam serdecznie. mam wladzia z 1983r. wszystko pięknie tylko nie mam tylnej szyby. ani ramy do niej no i w zimne dni dmucha. a w suche i gorocę wali sie kurz:( moze ma ktos pomysl jak zrobic? by szyba byla otwierana. wybrać szybe czy pleksie?. jak tak to jaką i gdzie kupic? jaka zrobic rame? szyba musi sie wysoko podnosic, bo władek w moim gospodarstwie robi przy wszystkim ( mam 5ha) wiec aby nie kolidowało to z obsługą opryskiwacza i innymi maszynami wysoko podnoszącymi. Dziękuję
-
Przez hubert25a2
Witam po długiej przerwie mam problem z nie gasnącą kontrolką ładowania po odpaleniu silnika jest to denerwujące.
Jak zauważyłem problem był od dłuższego czasu ponieważ kontrolka od ładowania aż się stopiła , więc chcę wziąść się za naprawę.
Kupiłem przekaźnik pośredni rozrusznika który jest w kabinie i przekaźnik blokady włączenia rozrusznika myślałem że są spalone a jednak nie.. problem nie znika , po odpaleniu pali nadal a ładuje ponieważ odpalając na krótko czuć przybywanie prądu.Dopowiem że alternator prądownica był sprawdzany u mechanika 400W regulator w kabinie pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
Ford czy Same, a może jeszcze coś innego..
Czytaj dalej »
Berthoud Auto 1000