Łąki w celach zarobkowych? Las a może coś innego?
-
Podobna zawartość
-
Przez LubieTosty
witam mam 25lat szukam dorywczej pracy na gospodarstwie okolice Włoszczowy świętokrzyskie posiadam prawo jazdy B, B+E, T mam duże doświadczenie prowadzeniu maszyn rolniczych prac dorywcza na codzien pracuje ale po pracy mogę przyjechać na gospodarstwo pracuje po 8H
proszę pisać w prywatnych wiadomościach lub na
email Damianskoda2@gmail.com
-
Przez huard
witam panowie mam takie pytanie moze ktoś pomoże otóż dostałem premie na młodego rolnika w 2015 składałem wniosek na wszystki działki na umowe dzierżawy w gminie i teraz moje pytanie czy po 3 latach od premii moge zamienić jedną działke tzn 1h za 1h?
-
Przez Konrad2510
Witam czy mogę składać więcej niż 50 hektarów do dopłat bo dopłata większa jest do 50 a jak złożę więcej to mi zabiorą dopłaty do MR czy zapłacą do 50 a reszta normalnie, proszę o rade -
Przez Paweł19
Witam,
Potrzebuję porady odnośnie zakupu kosiarki bijakowej do C330. Muszę wykosić nieużytki około 3ha, pola są dość zaniedbane i zachwaszczone występują też cienkie odrosty drzewek, krzaków. Czy ktoś może mi polecić jakąś sprawdzoną maszynę z którą da radę mój ciągnik?
-
Przez Gość Mateusz2111
Witam planuje kupić prasę belującą do 80 tys na młodego rolnika. Proszę o doradzenie jaką kupić. Prasa nowa lub używana max do 5 lat. Będzie pracować w c385 rocznie około 500 balotów. Proszę o opinie oraz rady
-

Rekomendowane odpowiedzi
Fadroma Ł200 okładziny szczęk hamulcowych
McCormick mc