Pronar - AWARYJNOŚĆ
-
Podobna zawartość
-
Przez Michal150
Witam szukam opinii na temat Pronara 82A oraz renault 90-34 który lepszy i jak one się spisują jak z częściami i ze skrzynią oraz ze spalaniem.
Proszę o szczerą opinię.
-
Przez krzys79
Jak w temacie w czasie orki pług mi został w górnym położeniu 🤔 rozdzielacz jest ok bo ładowacz działa normalnie. Dobrałem się do regulatora wzmacniacza wykręciłem ta śrubę zaworu na 32 między przewodami od siłownika i wyjołem śruta zaczęło wszystko działać poprawnie tylko że przy pozycji na podniesionym podnośniku dość szybko opada. Złożyłem wszystko jak było i pług został na noc w górnym położeniu 🤔. Ma ktoś jakiś pomysł albo ktoś takie coś przerabiał ? Jest tam jeszcze jakiś zawór który mógł się zacząć ?
-
Przez sandrii
Jak nim jeździć? mam schemat biegów ale za nic nie umiem nim jeździć tato jechał i jakoś mu szło ale gdy chce zmienić bieg to nie wchodzi raz wbił taki dosyć szybki jakoś jechał a reszta? wydaje się jakby inne nie wchodziły a może po prostu my nie potrafimy. ktoś posiada taki i mógłby napisać co i jak
-
Przez sandrii
witam czy gdzieś jest możliwość kupna oryginalnej lub pasującej maski do Pronar Zefir 85a
-
Rekomendowane odpowiedzi
Pronar 1025 brak mocy
Czytaj dalej »
Pronar 82a + T-25