Skocz do zawartości

Świętko kukurydzy w Małopolsce

marcint19

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

ja byłem ale myślałem ze ciebie nie było :) sporo było ludzi i Cie nie widziałem...no ale wiało to konkretnie zwłaszcza na pokazie maszyn :) później wrzucę foty z imprezy

tu pierwsza fota będą kolejne w późniejszym terminie

http://www.agrofoto.pl/forum/New-Holland-TC5070-image174751.html

@MarcinT19 po zdjęciach jakie dołączyłes to ja Cie widziałem po pokazach stałes koło kombajnu a podązałem do samochodu bo dziecko chciało spac.Postaram sie dodac zdjecia(to może sobie mnie przypomnisz) może łaskawie będą zaakceptowane a nie jak zdjecia z prac jesiennych które zostały zlane przez moderatora.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez michalsoft
      Witam,
      w sąsiedztwie mojej działki powstać ma turbina wiatrowa. Dziś był przedstawiciel firmy z zapytaniem o zgodę i propozycja dzierżawy  na to żeby nad moimi działkami kręciło się śmigło z wiatraka , ewentualnie może być na tej działce kawałek fundamentu. Ma być ro wiatrak o mocy około 3MW
      Na jakie zapisy w umowie dzierżawy zwrócić uwagę ? CO jest ważne w tym aspekcie ? 
      Czy macie jakieś doświadczenie z tego typu sprawami ?
      Jaki może być ewentualny czynsz dzierżawny?
    • Przez pawozniak1987
      Czy ma ktoś pożyczkę w Funduszu Korona? Mają ciekawą ofertę, pożyczki nawet do 200 tys dla rolników, pod zastaw nieruchomości. Jakieś opinie?
    • Przez Rafał2222
      Witam. Jestem ciekawy czy da się zrobić swapa do Zetora 5011 a silnik z Zetora 5211, silnik 3 lub 4 cylindrowy bez kombinacji. W przyszłości gdybym musiał robić remont to poszedł bym w mocniejszy silnik o ile jeszcze będzie sens. 
    • Przez Ecuki
      Witam. 
      Jestem rolnikiem, właścicielem małej 0,2ha działki III klasy. Ziemia rolna bez planu zagospodarowania. 
      Działka jest dość wąska w kształcie trójkąta więc uprawa jest taka sobie. Graniczy z drogą powiatową, wojewódzką i wewnętrzną.
      W sąsiedztwie domy i skład budowlany.
      Linia zabudowy od drogi wojewódzkiej to 25m co raczej wyklucza budowę czegokolwiek stałego. 
      Zastanawiam się czy istnieje jakaś możliwość lepszego pozarolniczego zagospodarowania tego terenu. Np. wynajęcia komuś jako plac handlowy, postawienia jakiejś budki/kontenera/zrobienie wystawki?
      W gminie mówili, że nie. ALE, że w innej sprawie wprowadzili mnie w błąd to im nie ufam. 
      Mam ofertę kupna tej działki za dobrą cenę. 
      Obawiam się też jak zostanie ujęta w planie ogólnym.

• Przez slawek_82
      Witam. Podpowie ktoś jak złożyć i udokumentować wniosek do KOWR z prośbą o zwolnienie z dalszej hodowli bydła, (hodowla mała kilka sztuk), która była zadeklarowana do przetargu ofertowego na dzierżawę gruntu rolnego?
  • Dodaj nową pozycję...
v