Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 14.09.2024 o 17:48, Desperado napisał(a):

No nie wiem czy tak nie ma, w Afryce na drzewie chyba nie mieszkasz.  :P

Rozwiń  

Stan umysłu...

Reszta postów poniżej Twojej wypowiedzi ,nie wiem o czym , ale rodo zabrania wnikać ,kto co bierze ...

Opublikowano (edytowane)

Kowalsky , Ty żądny sensacji i pikantnych szczegółów widzę...

Ty żyj ,a nie przeżywasz cudze  ... 

Edytowane przez Meg5
Opublikowano
  W dniu 14.09.2024 o 19:18, Meg5 napisał(a):

Stan umysłu...

Reszta postów poniżej Twojej wypowiedzi ,nie wiem o czym , ale rodo zabrania wnikać ,kto co bierze ...

Rozwiń  

Ludzie!!! to była  kiedyś taka fajna dziewczyna.   🙆‍♂️Teraz nic nie wie i nic nie rozumie.   xD

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 15.09.2024 o 08:47, Desperado napisał(a):

Ludzie!!! to była  kiedyś taka fajna dziewczyna.   🙆‍♂️Teraz nic nie wie i nic nie rozumie.   xD

Rozwiń  

Trzeba było kontynuować zażyłość, a nie chować za nickiem małolata bajerować inne i dać się nakryć😂

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano

Przecież o tych twoich bajerów aż mieni się mi w oczach, całe forum przesycone bajerami. Był małolat grasował tu skarżyła się niejedna. Moderator pisał, że twoje ip. Ja nie wiem nie osądzam  

Opublikowano (edytowane)

To czemu ten moderator mi nie powiedział że to moje IP  i nie usunął multi co? nie powielaj bzdur jak pojęcia o niczym nie masz.

Tobie to już mózg zlasowały te niby bajery.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Powiedział... a ty tłumaczyłeś, że na świecie mogą być dwa takie same😂 Może mu się nie chciało. Widziałeś dialog Bartka z Marcinem co miał romans z Ansją? Marcin wytykał mu, że toleruje czyjeś multi, a ten mu, że sam ma drugie konto. I wiesz co? Po tej rozmowie dalej miał dwa aktywne dopóki, po kilku miesiącach sam stąd nie odszedł

• Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v