Skocz do zawartości

Jakiego utworu obecnie słuchacie?

Belarusik

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

komentarz wybitnie subiektywny

adekwatnie do tytułu tego tematu właśnie słuchałem (bardzo wyrywkowo) tego składaka i tylko z powodu podpisu wykonawcy to linkuję

to jakieś śmieci a nie muzyka; no ale tu pełno różnych innych śmieci czyli i to się zmieści

jeśli rzeczywiście J,M. Jarre miał coś wspólnego z tym tu niżej to lepiej gdyby zaprzestał parania się czymkolwiek z dźwiękami związanym na albumie Chronology by nie uznano że się stacza gdzie jeszcze można powiedzieć że współtworzy to nowy wówczas trend techno, później to już coraz większe dziwactwa których pies słucha a tego poniżej nie wiem czy w całości wysłuchają koty

jednak miejsce starców jest w domu starców a nie...

demencjofonia się pleni w muzyce jak demencjokracja w Północnej Ameryce :P

Edytowane przez dysydent

Cześć wariat😋 co tam się  przyśniło a? Ja nigdzie nie idę- miałam zaproszenie na festiwal gwiazd ale ...tam..rano trzeba wstawać i też już wolę klapeczki😅

Zapodaj coś

a ja z nowym cyklem - o jakim utworze obecnie czytacie?

https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/luna-wraca-z-nowa-piosenka-po-eurowizji-o-czym-jest-alive/zjqmwxv?utm_source=detal&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_detal_popularne

images?q=tbn:ANd9GcSiXmsqwjPUY4nlgkRyb8J

i sprzed dobrych paru lat
szopka w zamosciu.jpg

czyżby wtedy były bliźniaki? :ph34r:

a jednak kosmici SĄ WŚRÓD NAS ;)

zastrzeżenie prawne - porównanie odnosi się do animacji oraz rzeźby a nie wizerunków konkretnych osób nawet jeśli podobieństwo jest nieprzypadkowe

Edytowane przez dysydent

8 minut temu, dysydent napisał:

a ja z nowym cyklem -

Wyjścia są dwa. Albo Luna się ogarnie i coś będzie robic, albo musi skorzystać z zasobów ojca i śpiewać na "Dniach kukurydzy". A jak będzie rozkminiać życie, to skończy jako członek klubu "27'.