Brak mocy
-
Podobna zawartość
-
Przez andrzej2110
Witam
Mam problem z 3512. Gdy chce go odpalić z komina leci czarny dym a silnik nie chce załapać. na hol zapala. Co zrobić żeby palił z rozrusznika?? Dodam ze wtryski ma wymienione i zawory były regulowane.
-
Przez hubertg7
Witam! Mam problem z ursusem 4512. Otóż po remoncie ciągnika zaczął się problem ze sprzęgłem a dokładniej z tarczą od wałka WOM-u. Po założeniu nowej tarczy ciągnik pracował może ze 3 dni i tarcza znowu się rozleciała. Szykowaliśmy go już 4 razy i zawsze jest to samo. Jedyne co mnie zastanawia to jest to że gdy ciągnik się rozgrzeje ze sprzęgła dochodzą dźwięki jakby coś ocierało albo coś. Dzwoniliśmy po mechanikach i nikt się nie chce tego podjąć i nikt nie wie co może być. Koledzy pomóżcie. Czy to może być wina docisku??
-
Przez 18mateo18
witam
Mam problem ponieważ mój ferguson nie puszcza powietrza z pneumatyki tylko nabije na maxa i ślizga się pasek od sprężarki co jest popsute ????
-
Przez erni
czy u4514 to dobry wybor do tur-a?awaryjny jest przy nim?prosilbym o napisanie wad i zalet i czy warto w to sie pakowac..
pozdrawiam erni
-
Przez El_Chapo2812
Witam, jestem włascicielem Ursusa 4512 od niedawna. Problemy zaczęły się podczas orki, ponieważ ciągnik od zimy stał w garażu nieużytkowany i osad powstały w baku zapchał filtr paliwa oraz pompke.Po wyczyszczeniu baku i wyczyszczeniu wszystkich rzeczy oraz odpowietrzeniu ciągnik wchodzi na wysokie obroty(2500) pochodzi chwile i zaczyna spadac z obrotów pomimo dawania największej dawki paliwa na pedale gazu.Czym to może być spowodowane?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Weller RP 520 elink brak sterowania zgniotem
Czytaj dalej »
Amazone Ke 303/Ad 303