fendt 926 - instrukcja i obciążenie
-
Podobna zawartość
-
Przez szymon070798
Witam mam problem z Fendt 933 Vario A dokładnie z zaworami hydraulicznymi. Zawory działają bez problemu natomiast nawet gdy zawory są nie używane a ciągnik jeździ pracuje to po dłuższym czasie leci z nich olej aż po całej d*pie. A gdy dana sekcja jest używana to już podwójnie leci. Oringi na szybko zlaczu nowe i leci widocznie z innego miejsca. Jest na to jakiś sposób? Jakie oringi wymienić.
-
Przez szymon070798
Witam mam problem z Fendt 933 Vario A dokładnie z zaworami hydraulicznymi. Zawory działają bez problemu natomiast nawet gdy zawory są nie używane a ciągnik jeździ pracuje to po dłuższym czasie leci z nich olej aż po całej d*pie. A gdy dana sekcja jest używana to już podwójnie leci. Oringi na szybko zlaczu nowe i leci widocznie z innego miejsca. Jest na to jakiś sposób? Jakie oringi wymienić?
-
Przez Moscov
Witam wszystkich. Nie tak dawno kupiłem Fendta 936 sprowadzonego z Danii. Ma na dachu dwie anteny Leica. Dołączę też zdjęcia. Mogłby ktoś poradzić jak sprawdzić czy działają i czego mu brakuje, co dokupić żeby jakąś nawigację miał? Nie ukrywam że gdyby była, to by się przydało. Jeśli coś pominąłem, postaram się dodać. Jestem z góry wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, sugestie i pomoc
-
Przez lukasznewholland
hej koledzy.od jakiegos czasu w moim 933 zaczeły wyskakiwac blędy z ktorymi jakos sobie radzilem.dzisiaj mam nowy nabytek tzn na panelu wyskakuje siłownik z wykrzyknikiem,i na komputerze sa kłudki wszystkich pozycjach równiez tylny tuz .próbowałem na wszelaki sposób wyłaczys ale nic z tego.nie reaguje ani z panelu sterowania ani przez wejscie w menu komputera.prosze o pomoc
-
Przez Mateuszpeczulis
Witam, mam problem z podnośnikiem. Wyskakuje błąd 08.1.F0- zawór nie zgłasza się do CAN- BUS. Jak to naprawić ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Fendt
Czytaj dalej »
Fendt