Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam to samo od jakiegoś czasu, serwis ze stolla powiedział że może być to akumulator, aczkolwiek nie wyklucza, że jakiś (nie wiem jaki..) zawór w rozdzielaczu ładowacza się zacina. trzeba go wyjąć i lekko oszlifować.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez gacomen5
      Mam mały problem z rozebraniem zwrotnicy w zetorze, odkreciłem blotnik koło i od dołu ten płasz ochnonny i nie moge odkręcic nakętki u dołu trzymającą wszystko w całości wiec pytam sie was jak sobie z tym poradzić.
    • Przez jaculek13
      Witam. Mam problem z amortyzacją tura, wyposażony jest w litrowy hydroakumulator, który zaczyna amortyzować dopiero z pełną łyżką. Nigdzie nie mogę zdobyć jaka powinna być wartość ciśnienia gazu. Może już ktoś przerabiał ten temat?
    • Przez zf11441
      Panowie chciałem się zapytać o tą oś.Jaka jest wygoda z tą osią, różnice miedzy modelem z nią a bez niej ,komfort pracy i oczywiście awaryjność czy jest duża czy w ogóle  jest ?
    • Przez JanGal
      Jak w temacie szukam zamiennika sprężyn gazowych pchających występujących w mechanizmie amortyzacji 20to metrowej belki polowej opryskiwacza RAU 2500L.
      Na sprężynach które posiadam nie ma żadnej informacji na temat siły tych części a tylko wartość siły jest mi potrzebna do doboru zamiennika.
      Nowa oryginalna sprężyna u dilera kosztuje 1100 pln za szt. Jej nr seryjny to 1-0576-46-016-1.

Sprężyna zaznaczona na zdjęciu

Wymiary sprężyny

• Przez Warolek
      Witam
      Mam pytanie czy mogę dostać gotowe wygłuszenie kabiny (chodzi mi o jakieś gumy np na nadkola, szukałem w internecie ale zbytnio nie mogę znaleźć i nie wiem czy samemu dorabiać) Szukam też poduszek amortyzujących kabinę, polecacie jakieś?
  • Dodaj nową pozycję...
v