CASE MXM 190 regulacja
-
Podobna zawartość
-
Przez kaamil12
Witam
Posiadam NH TM 175 i były wymieniane łożyska na zwrotnicach i pytanie brzmi jak sie reguluje tymi blaszkami, wystarczy podkładać aż sie zwrotnica bd swobodnie obracać ? bez różnicy na który czop one przyjdą czy góra i dół ma być po równo
-
Przez rabit500
Witam.
Mam problem z ustawianiem wialni w 524. A mianowicie ktoś namotal w instalacji. I zaginelo sterowanie obrotami wialni. Więc jeśli ktoś miałby jakieś materiały schemat elektryczny tego układu. Oraz fotke z opisem przycisków w kabinie (w szczególności od wentylatora). Oraz czy regulacja działa bezpośrednio po zapłonie czy dopiero po uruchomieniu silnika.
-
Przez krzysiekb37
Mam dominatora 76 , jak można wyregulować hamulce celem lepszego hamowania. Dodaję , że kilka lat temu zostały wymienione tarcze przez mechanika. Byłbym wdzięczny za zdjęcia .
-
Przez 12145
Witam, nigdzie nie mogłem znaleźć tego tematu więc postanowiłem utworzyć nowy. Zwracam się do Was z prośbą/ zapytaniem gdzie znajduje się regulacja obrotów prędkości nagarniacza w Claas'ie Mercator'ze 70/75. W katalogu nic nie mogę znaleźć, w internecie też nic nie zobaczyłem. Pozdrawiam, i proszę o w miarę szybkie odpowiedzi.
-
Przez jaszczur2008
Witam. Mam problem w mf 3125 z ehr.
Problem taki ze jak oram i ustawie sobie na pokretle glebokosc np. na 4 i podniose i opuszcze przelocznikiem to nie opuszcza do tej samej pozycji co wczesniej tylko duzo wyzej staje. W tedy musze pokretlem zejsc do 6 by opuscil i zaraz spowrotem wrocic do 4 bo tak wali po rame.
Co to moze byc?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z hamulcami case 4220
Czytaj dalej »
Rzepak KWS Umberto