-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz0920
Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
-
Przez Dariusz123456789
Witam nie mogę uzyskać wysokiego pedału hamulca prawego zetor 72 11 ( nowa pompka,wyrównywacz, przewód cylinderek i szczęki proszę o pomoc
-
Przez Rafalk1990
Witam, potrzebuję lewe drzwi oraz dolny wałek pedny łączący skrzynię z przednim napędem do Case 845 XL orientuje się ktoś gdzie dostanę używki. Dzwoniłem już do agrofarm i łódzkie Ktery może będą mieli trzeba czekać, ktoś z was zna kogoś jeszcze? Może znacie jakiś zakład który jest w stanie taki wałek dorobić?
-
Przez ZimowyZolnierz
Witam w katalogu części naszego Zetora występują 4 świece żarowe w głowicy, natomiast fizycznie mamy świece płomieniową w kolektorze. Czy to oznacza że głowica jest nieoryginalna czy w starszej wersji z mostem zetorowskim po prostu tak jest? Oraz mam mega problem z rozruchem, w mrozy jak złapie początkowo chodzi na jeden cylinder, pora się szykować do remontu?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 6340 tulejki bendixa.
Czytaj dalej »
Zetor 7211+Ursusy