Nagrzewające się talerze w E512
-
Podobna zawartość
-
Przez kombajnistaZ050
Witam.Chciałbym sie dowiedziec po kolei jakie wajchy i do czego służą w kombajnie Fortschritt E 512. Z góry dzięki za odpowiedz.
-
Przez luki12195
Witam, mam problem z pasem młocarni, tym po prawej stronie, a mianowicie bardzo szybko eksploatuje się u mnie ten pas i przez 2 lata wymieniłem ich już 4. Ktoś wie czego to może być wina? Może tego, że koło na młocarni składane jest z dwóch części niebieskiej i zielonej? Zależy mi na odpowiedzi, bo żniwa w pełni ruszyły i już nie wiem jak z tym kołem rozmawiać... Proszę o pomoc.
-
Przez SZWAGIER1999
Witam kupiłem niedawno rozsiewacz AMAZONE ZA U 1501 i potrzebuję do niego tabeli wysiewu nawozu jakby ktoś posiadał bym prosił o przesłanie linku albo zdjęć tabeli najlepiej jakby była w języku polskim.Gdy kupiłem go miał założone talerze jak na zdj niżej z łopatkami ,,B 285" i ,,B 222" wie ktoś na ile metrów one dorzucą i jaki ma zakres wysiewu (od ilu metrów do ilu) ten rozsiewacz ?
-
Przez Piechu
Witam Na sprzedaż mam oryginalne talerze do rozsiewacza amazone ZA-M OS 20-28. Talerze zakupiłem jakiś czas temu za 1250 jednak rozsiewacz sprzedałem i talerze mi zostały a szkoda żeby się marnowały na półce. Wrazie czego proszę pisać na priv
-
Rekomendowane odpowiedzi
Wybór brony talerzowej 3m
Czytaj dalej »
Astat