-
Podobna zawartość
-
Przez Ibrahim
Mam problem w doborze zgrabiarki. Chcę kupić „kołową” do C 330, a w ostateczności do Zetora 7011. Czy Kuhn GM 3501 to dobre rozwiązanie do ciapka?
-
Przez grabaz
Witam wszystkich,
Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS który będzie współpracował z c-330 a w przyszłym roku z zetorem 8011 np.modele z serii 60 do 900. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać. W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie.
-
Przez waldek1981
Witam Wszystkich, od dawna przeglądam Agrofoto, dziś jednak zalogowałem się żeby zadać pytanie.
Jest to mój pierwszy temat, dlatego proszę o wyrozumiałość jeśli źle umieściłem temat lub go zatytułowałem.
Przechodząc do meritum, od niedawna jestem posiadaczem deutza 4080e o mocy 75KM i proszę o radę w kwestii doboru pługa. Mam małe gospodarstwo, ziemie raczej ciężkie.
Druga sprawa to kwestia zakupu agregatu uprawowego. Mam siewnik amazone D4 typ 25 o szerokości 2,5m. I zastanawiam się czy do nowego ciągnika zakupić agragat uprawowy (jeśli tak, to jaki?) bo dobrze mi się sieje starym ciągnikiekm władimirec t25A czy agregat z hydropakiem i połączyć go z siewnikiem. Z góry dziękuję za wszelkie porady.
Pozdrawiam
-
Przez zet9540
Witam , w najbliższym czasie muszę się zdecydować na nowy opryskiwacz o pojemności od 2400 do 2700 , 21m lanca i komputer GPS. Proszę o propozycję
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zestaw uprawowo siewny na bronie aktywnej jaki
Czytaj dalej »
Ursus C-4011 & pług U-023