Dobór pompy i agregatu prądotwórczego do nawadniania truskawek
-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez Rosomak22
Witam chcialbym sie poradzić ponieważ mam w posiadabiu masseya 115km i chcialbym kupić agregat talerzowy z hydropakiem trzy metrowy i pytanie jaka firma? jaki wał? jakie talerze? Hydropak jedno czy dwu siłownikowy? Ziemia u mnie jest różna ale dużo jest glin dlatego zastanawialem sie nad walem pacera co myslicie?
-
Przez m3tysek
Witam, orientuje się ktoś gdzie dostanę korbowód pompy hardi typ 1301 nr z korbowodu "110 224"
"4-4" pierwszy od strony wałka wom, może ktoś posiada na sprzedaż lub wie kto ma
-
Przez koyack
Witam wszystkich serdecznie. Szukam pomocy od kogoś kto być może miał taki sam problem jak ja. Mianowicie jestem posiadaczem ładowarki teleskopowej jcb 531 70 agri z 2010r z silnikiem 74.2 kw. Pompa wtryskowa rotacyjna delphi. Ładowarka nie chce wchodzić na obroty. Dochodzi do max 1500 i nic więcej. Ale do tych obrotów chodzi normalnie czyli ma siłę równo pracuje i prawidłowo zapala. Jakiś czas temu miala tylko problem z gasnieciem ale po wyczyszczeniu zaworu od gaszenia było ok. Co może być przyczyną nie wchodzenia na obroty?? Dodam że filtr paliwa nowy. Sprawdzone wszystkie węże czy nie łapie powietrza. Brakuje mi pomysłu co to może być a jak wiadomo wyciąganie pompy z tej maszyny nie należy do najłatwiejszych. Za wszystkie rady serdecznie dziękuję.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Nowy zawór różnicowy beczkowóz
Czytaj dalej »
kupię zbiornik na mleko około 200 litrów