Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
56 minut temu, Sebaaaa94 napisał:

Witam proszę o podanie lokalizacji bazarow w woj łódzkim gdzie np mogę zakupić cielaki. 

A w drugim temacie pisesz że chcesz sprzedać oj nieładnie;)

Opublikowano

Ansja nie można wstawić ogłoszenia z kupię tylko sprzedam chyba że napiszesz K U P I E oddzielnie

Targi są w Piątku Turku Kozłowie okolice łódzkiego a i Sompolnie ale to już trochę dalekeko

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez romanddd123
      Witam mam problem poniewaz nie mam kierunkowskazow w john deere 6400 i nie wiem gdzie moze znajdowac sie przerywacz ,jesli ktos by wiedzial prosze o szybka odpowiedz ,jesli ktos by mogl prosilbym o wstawienie zdjecia mniej wiecej w ktory miejscu jest jesli nie to o jakis szczegolowy opis z gory dziekuje i pozdrawiam
    • Przez rolnik200m
      Witam chciałbym się zapytać gdzie są jarmaki z cielakami w Małopolsce lub okolicach. Bardzo byłbym wdzięczny za odpowiedź
    • Przez TomaszMdrecki
      witam
      nie wiem czy ja mam taki problem czy nie umiem szukac, czy ktos ze swietokrzyskiego zna jakieś gospodarstwa albo jakieś targi, jarmarki lub giełdy gdzie mozna kupić byczki mięsne najlepiej kilku tygodniowe.... jak wejdzie sie na OLX to 99% ogłoszeń to sprowadzane zdechlaki z zagranicy, przejechałem sie na nich ;/;/
    • Przez Kondzio342
      Wiatam. Zrobilem badania gleby wyszla ze jest bardzo konieczne wapnowanie pola. Jakie wapno polecacie okolice Opoczna w Łódzkim. Czym rozsiac do dyspozycji zwykly rozsiewacz.
    • Gość
      Przez Gość
      Do usunięcia
  • Dodaj nową pozycję...
v