Skocz do zawartości

kupię mini ładowarkę typu bobcat

nemo1

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez bizonlukaszZ056
      Jak w temacie prosiłbym o opinie na temat tego pługa, czy ktoś go posiada i pracuje nim lub czy widział jego prace. Przymierzam się do kupna pługa i tu pytanie czy wart jest uwagi, kusi ceną i odkładnice kvernelanda i stąd moje pytanie. Czekam na odpowiedzi
    • Przez Kredens1337
      Witam,
      czy orientuje się ktoś jak spisują się tego typu ładowarki, może ktoś używa w gospodarstwie? Przeglądając aukcje można zauważyć przewagę cenową przy tych samych rocznikach w stosunku do przegubowych.

Ja potrzebowałbym do spychania obornika z kanału, może do załadunku wozu, zwożenia beli, różnych codziennych obowiązków.

Upatrzyłem sobie Komatsu. Ktoś orientuje się może jak z częsciami i serwisem do tej maszyny w Polsce?
      Pozdrawiam

• Przez piotrek9321
      Witam. Zastanawiam sie nad kupnem bobcata do wypychania obornika od 15 sztuk. Czy poradzi sobie z wypchnieciem go. Korytasz mam na szerokosc 1.8m. Zastanawiam sie jaki model wybrac. Co polecacie. Dziekuje za odp.
    • Przez farmer_89
      Witam, rozglądam się za miniladowarka bobcat za ok 20 tys zl potrzebuje ja do obory a ma ok 30 sztuk bydla pytanie do uzytkownikow jakie sa koszty utrzymania takiej maszyny i ewentualne naprawy wiem ze do tych dużych ładowarek naprawy sa bardzo drogie a do tych małych nie wiem proszę o opinie 
    • Przez kamil5421
      Sprzedam . Ładowarkę Ahlmann AS 90 , 2000 rok , silnik Deutz 4 cylindry chłodzony powietrzem ,  stan b, dobry , masa własna 7300 kg , udźwig 3,5t , możliwość obrotu ładowacza o 90 stopni w lewą i prawą strone , wyjścia hydrauliczne do trzeciej sekcji, oświetlenie led , w komplecie paleciak i łyżka ,  Cena  54 000 zł . Do negocjacji . poniżej film poglądowy 

• Dodaj nową pozycję...
v