Skocz do zawartości

szukam pracy w gospodarstwie

MlodyRolikOn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam pracy w gospodarstwie rolnym w województwie łódzkim. Od dzieciństwa interesuje sie gospodarstwem lubie taka praca, mam troche ziemi ale nie jest to az tak duzo zeby wyzyc z tego wiec szukam pracy która lubie. Nie nudzi mi sie to. Nie mam zadnych nałogów jestem ambitny, nigdy latwo sie nie poddaje, dbam o kazdy sprzet. Prosze o pisanie pod tematem lub w wiadomosci prywatnej

Mam prawo jazdy kat b, w czwartek teraz mam egzamin na b+e takze jesli zdam dojdzie b+e i t. Pracowalem na ursusie 3512 bo tak jak mowie nie duze gospodarstwo to wieksze sprzety nie potrzebne. Szybko sie ucze dwoch lewych rak do pracy nie mam, sporo potrafie jestem po szkole mechatronicznej. 

A u Ciebie w gospdodarstwie na jakim sprzecie sie pracuje i jakie miasto dokladniej?  A na stale nie chcesz? 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez franky69
      Witam, 
      Czy możecie się podzielić doświadczeniami co do kąta pracy talerzy w bronach.
      Co producent to inne ustawienia talerza, ale które robi najlepszą robote 

• Przez Rzodkiewka
      Witajcie😊
      szukam przydomowego pastwiska z wiatą (stajenką) oraz dostępem do wody dla dwóch koni ,w kujawsko-pomorskim.Wysokość comiesięcznej opłaty do uzgodnienia.
      Z góry bardzo dziękuję za oferty !

• Przez Robson11
      Witam szukam czesci do prasy hesstona 5670  a konkretnie przekaźnika.
      Jezeli ktoś by posiadał proszę o kontakt.
    • Przez Bananek
      witajcie, temat nietypowy, ale dotykajacy wszystkich hodowcow. leki. kiedy pojawia sie choroba u zwierzecia to wiadomo - weterynarz. jedna akcja, druga, czasem trzecia i kazda wizyta liczona w setkach za kilka ml leku. po ilus takich sesjach wprawne oko zauwazy jaki lek podawano przy jakiej chorobie. potrafimy skojarzyc objawy u innych sztuk i znow wolamy weta, ktory poda to, co juz znamy. tu pojawia sie pytanie: czy jest jakis sklep internetowy, w ktorym kupimy sami pelna butelke leku i podamy to sami? chodzac na codzien przy zwierzetach wielu z nas wie co i w jakich dawkach podac zeby wyciagnac z choroby.
    • Przez dominika_96
      Szanowni Państwo, prowadzę badania na Uniwersytecie Zielonogórskim na temat: "Wpływu Technologii Informacyjnej na Bezpieczeństwo Pracy w Rolnictwie", przygotowałam ankietę online, jeżeli mają Państwo chwilkę, to bardzo proszę o pomoc  
      https://goo.gl/forms/U30CVwKQAaYVokbN2
  • Dodaj nową pozycję...
v