-
Podobna zawartość
-
Przez uwaga
Witam
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mógłbym jeszcze dostać cały wał do tego siewnika, ponieważ kupiłem taki trochę złom i rozsypało mi się kilka blaszek od zespołu wysiewającego i ni cholerę nie mogę wykręcić tych śrubek od zębatki i pierścienia mocującego, a pech chciał że akurat te trzy są na środku ;/
Siewnik jest z firmy kraj szukałem na internecie ale jakoś nie mogę znaleźć takiego wału.
-
Przez simon72
Witam użytkowników portalu. Niedawno zakupiłem rozsiewcz jednotarczowy firmy Grass Rol. Mniejsze gospodarstwo więc i tańszy sprzęt . Mam zapytanie dotyczące ustawienia wysiewu. Instrukcja nie wyjaśnia jak tego dokonać, gdyż najprawdopodobniej dotyczy starszych rozwiązań. W innych tematach spotkałem się z różnymi opniami. Pytanie kieruję do użytkowników takich rozsiewaczy. Jak ustawić dźwignie szczeliny wysiewu, i jak ustawić łopatki na tarczy wysiewającej? Proszę o porady.
-
Przez Darek578
Witam was niedawno kupiłem opryskiwacz sadowniczy z kolumną ocynkowaną. I już widze jakiś brązowy nalot na koszu. Czy macie jakieś doswiadczenia z ocynkiem czy to możliwe że po tak krótkim użytkowaniu (jeden sezon) na ocynku może powstawać nalot rdzy? Nie stosowane były żadne substancje żrące.
Pozdrawiam
-
Przez sebek0001
Witam mam problem z rozsiewaczem lej.
Cała zasuwa która zamyka oba otwory zardzewiała i poprostu sie rozleciała,
również te mocowania po której suwała...
Czy można cały ten mechanizm gdzieś dokupić?
Bo wiadomo ze przeróbke też mozna zrobić no ale to już nie będzie to samo.
-
Przez Artur-1990
Witam mam pytanie gdzie mogę dostać części do rozsiewacza lej patrzyłem w tym internetowych sklepach ale tam nie ma wszystkiego co chce może zna ktoś sklep gdzie kupie wszystkie części.
Może ma ktoś na sprzedaż z jakiegoś niepotrzebnego rozsiewacza części do lejka ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam hl 8011
Czytaj dalej »
Rauch mds 901