-
Podobna zawartość
-
Przez GRWielkopolska
Witam widziałem przyczepę 6 ton autosan d 50 sztywna jest , pomalowana z papierami i jest cena 5 000 zł czy to dużo czy mało za taką
-
Przez wladekt25aaaaaa
Witam od 20 Lat posiadam ten ciagnik jakim jest T25a rocznik 84 .
1 Problem jest taki ze podczas orki wyskoczyly biegi oralem 3 polowa obroty 1200-1400 okazalo sie ze tryby byly do wymiany wymienilem 3 tryby i dokupilem druga wajche typu rewers po zamontowaniu wszystkiego skrzynia wyje caly czas tylko na 3 i 1 na tych co wyskoczyla . Co mam robic?
2 problem taki jest ze z roku na rok brakuje mu sily mianowicie kleka w rotacyjnej dymi na czarno i siwo wymieniany byl 1 wtrysk pompa byla kupywana okolo 5 lat temu jest do dzis w plugach unia grudziadz 2 brak sily podkladanke robie 3 grudziadzkimi ale ewidentnie brakuje mu mocy co mam robic
3 problem jest taki dotyczacy elektryki gdy wlaczam halogeny pala sie bezpieczniki gdy odlacze prawy to lewy pracuje caly czas a jak podlacze prawy to koniec wszystko sie pali tak to krotkie dlugie sie wlaczaja aby kierunki wiec bardzo prosze o pomoc mam 16 lat moj tata byl fachowcem jesli chozi o t25 niestety zmarl zostalem sam wiec chcialbym sie nauczyc go robic Prosze o pomoc
-
Przez michalnh
Witam,
Mógłbyś mnie ktoś poratować i powiedzieć jakie są wałki odbioru mocy w hederze 6,1m model 820 w kombajnie JD 2266, chodzi mi o markę, oznaczenia fabryczne bądź nr katalogowy czy zdjęcie tabliczki znaminowej wałków. Ewentualnie może ktoś wie gdzie takie wałki można kupić w dobrych pieniądzach ?
Z góry dzięki za info.
-
Przez Paatryk12dsa
Witam, dokonałem głupiego zakupu...
A mianowicie kupiłem 16 sztuk bydła w wadze 150-270kg i obawiam się że mi braknie paszy od jesieni tego roku do wiosny 2020. Posiadam 2 ha łąk i mam 1 ha przeznaczone pod kukurydzę, czy powinno wystarczyć na wykarmienie tylu sztuk? Czy posiać więcej kukurydzy?
-
Przez matijas67
Witam
Mam do sprzedania byki, dwa limosuny i dwa ncb
I chce te dwie sztuki limusina sprzedać poubojowo ale nie wiem czy warto bo nie wiem w ilu % się wybiją i jaka cena za kg wyjdzie 😒
Wam w ilu % wybijaja się limusine?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zbiornik na paliwo 2500 litrów
Czytaj dalej »
New Holland T7.340 HD i Talerzówka Kuhn7500