kombajnista PILNE! Kombajnista / traktorzysta szuka pracy
-
Podobna zawartość
-
Przez LubieTosty
witam mam 25lat szukam dorywczej pracy na gospodarstwie okolice Włoszczowy świętokrzyskie posiadam prawo jazdy B, B+E, T mam duże doświadczenie prowadzeniu maszyn rolniczych prac dorywcza na codzien pracuje ale po pracy mogę przyjechać na gospodarstwo pracuje po 8H
proszę pisać w prywatnych wiadomościach lub na
email Damianskoda2@gmail.com
-
Przez kubakar117
Witam Planuje zakup siewnika Vaderstad tempo.Zna ktoś jakieś wady zalety tego siewnika ? Jakieś opinie co dobrać w wyposażeniu dodatkowym ? -
Przez Adriandobry
witam wszystkich
poszukuję pracy jak w tytule podałem jestem młodą osobą(18 lat) pracowitą i miłą a pochodzę z Kujawsko-Pomorskiego jeśli ktoś poszukuje więcej informacji podam już na priv
-
Przez Ostina
Ma ktoś z Was doświadczenie w zatrudnianiu osób z Ukrainy do gospodarstwa? Może ktoś poleci agencje pracy z którą współpracował przy zatrudnieniu takiej osoby?
-
Przez suchy5872
Witam. Panowie mam problem z deutzem agrotronem 135 MK3 2001r.
Od niedawna jestem jego włascicielem i znalazłem kilka problemów. Mianowicie pierwszy z nich to jest falowanie na wolnych obrotach na postoju... nie mam pojęcia o co chodzi, moze ktoś coś wie... a drugi problem to jest taki ze nie wskazuje mi stanu paliwa w zbiorniku i temperatury silnika. Czy to jest zbieg okoliczności i jest walnięty czujnik temp. i wskaznik poziomu w zbiorniku? czy po prostu coś innego... a Bezpieczniki wszystkie sa ok.
będe wdzięczny za pomoc
-
Rekomendowane odpowiedzi
Pęka krzyżak napędu pompy hydraulicznej Ursus C360
Czytaj dalej »
Ursus C-355 & Eberhardt 2,50m