-
Podobna zawartość
-
Przez wojt
piszcie wszystko na jego temat,wady i zalety,jak sobie radzi w polu,jego spalanie(chodzi mi tez o porównanie spalania z c330)
jak jest z częsciami,czy są ogólnie dostępne,piszcie jak coś wiecie o tym ciągniku,chodzi mi tez o ogólne porównanie z 330.
-
Przez wojtekkmc
Witam, jestem nowy na forum i mam kilka pytań, obecnie posiadam Massey Fergusona 186 ale okazuję się już trochę ZA MAŁY na moje gospodarstwo. Jaki kombajn możecie mi polecić z DOMINATORÓW coś między 56 66 76, czym one się różnią poza silnikami i długością wytrząsaczy ? Miło będzie jak jest wśród nas użytkownik któregoś modelu i chce podzielić się swoim doświadczeniem z CLAASEM MOŻE KTOŚ CHCĘ SPRZEDAĆ ? POZDRAWIAM Wojtek
-
Przez Rolnik255
Witam ! Mam mały problem, bo mam zamier zakupić ciągnik Case 4210, ale on jest bez kabiny . Jaka pasuje do niego kabina ?? XL jest uniwersalna ?? LP to tzw oborowa ? Pomóżcie ;D
-
Przez nunu85
Czesc Panowie
JAko ze wszedłem w posiadanie nowego dla mnie (bo rocznik 89;) kombajnu, to mam pare pytań do bardziej doświadczonych użytkowników:
co należy zrobic zaraz po zakupie poza wymiana oleju w silniku, filtra oleju, paliwa i filtrów powietrza oraz sprawdzeniem oleju w skrzyni, zwolnicach i shumacherze?
istnieją jakieś inne filtry (np hydrauliki) w maszynie bez hydrostatu?
jaki olej stosowac do hydrauliki? chodzi mi o specyfikacje. HV46 czy co innego?
gdzie są bezpieczniki? jak sie do nich dobrać?
-
Przez Maciek_0607
Witam. Jestem tu nowy. Więc przepraszam jeśli zrobiłem coś nie tak
Chiałbym uzyskać pomoc ponieważ mam zamiar kupić używaną kosiarke rotacyjną 165cm. Mam ursusa 3512 i niecałe 2ha łąki W związku z tym prosze aby ktoś mi podpowiedział na co mam zwracać uwage przy kupnie. Z góry dziękuje za pomoc
-
Rekomendowane odpowiedzi
Ceny Mleka 2025
Czytaj dalej »
KUHN MDS 901