Zestaw wspomagania z zenox.pl
-
Podobna zawartość
-
Przez Michal3512
Witam
Odkąd kupiłem zetora cały czas kapie mi olej do wspomagania.
Wyciek jest z głowiczki dokładniej z okolic sworznia kulistego oraz delikatny wyciek z siłownika dokładnie w miejscu gdzie ściskamy go obejmą chyba z zaworu suwakowego.
Kupiłem zestaw naprawczy - oring na zawór suwakowy, podkładki miedziane + osłony pyłoszczelne, całość poskładałem, sworzeń w miarę ciasno chodzi ale niestety dalej jest wyciek.
Czy ktoś miał taki ? Zastanawiam się czy to juz czas na zakup nowej głowiczki ale chce się upewnić tutaj na forum
Proszę o rady, pozdrawiam
-
Przez lazik11441
Witam, chcę kupić zestaw uprawowo siewny do siewu zboża, rzepaku. jaki wybrać? pottinger terrasem, vaderstad spirit, amazone cirrus, kverneland, horsh pronto? :) będzie pracowal na roznych glebach, od piachow do ciezkiego iłu, będzie stosowany po orce i bezorkowo, koniecznie z podsiewem nawozu, najlepiej 3 metrowy gdyż ppsiadam opryskiwacz 21 metrów i nie chcial bym się bawic w pol siewnika itp :) także chodzi mi o opinie posiadaczy jak i jaki siewnik się sprawuje? i jeszcze chcialbym wiedzieć jaka cena jeżeli ktoś może niech podaje :) z góry dziękuję za podpowiedzi :) -
Przez ADIOJCIEC
Witam mam pytanie czy ktoś demontował siłownik wspomagania w ciągniku jak w tytule z resorowana osią i tuzem fabrycznym proszę o jakiś wskazówki będę bardzo wdzięczny pozdrawiam
-
Przez tomaszt135
Witam,
Mam problem z rozebraniem siłownika wspomagania w renault 8514. Po wstępnych oporach obraca się zewnętrzna część siłownika, ale nie chce się rozkręcić. Może ktoś już taki rozbierał i poradzi jak to zrobić lub ma rysunek złożeniowy z którego będzie wynikało jak się go rozbiera. Może ukryta jest gdzieś jakaś zawleczka, którą trzeba wyjąć? Z góry dziękuję.
-
Przez Hadzik
Witam. Mam problem z silownikiem wspomagania od 6910'. Cieknie z prawej strony. Chciałem wyciągnąć go i zobaczyć co i jak. Próbowałem odkręcić prawą główkę(przegub) aby cokolwiek wymienić wrazie co i niestety nic z tego. Lewa główka(przegub) odkrecil sie od silownika wiec z prawej strony wybilem końcówkę drążka aby cały siłownik wyciągnąć. Tutaj nastal problem. Nie moge wyciągnąć siłownika. Nie idzie go wgl wybic. Kiedy dochodzi siłownik do konca obudowy tak jakby sprezynuje i odbija. Odkrecilem nawet cztery śruby obudowy widoczne na zdjeciach.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Blokada tylnego mostu po przeróbce wspomagania kierownicy w MTZ 82
Czytaj dalej »
Kuhn Sitera 3000