-
Podobna zawartość
-
Przez Rolnik90
Witam! Mam pytanie jaka odmiane truskawki posadzić aby bylo sporo owocu i żeby zima nie zmarzła? Od wiosny mam zamiar obsadzić jakieś 40 arow.
-
Przez Kizo
Poszukuję informacji na temat nasion kukurydzy LG 3215 a dokładniej chodzi o to czy ktoś posiada takowe nasiona zaprawione w 2007 lub 2008 roku czy są dostępne tylko takie poddane ponownie ocenie w 02-2008 a zaprawiane pod koniec 2006. Podsumowując szukam informacji czy są dostępne w sprzedaży "świeże" nasiona wyżej wymienionej odmiany czy tylko takie poddane ponownie ocenie.
-
Przez livebird
Witam mam pytanie odnośnie stosowania regulatora wzrostu,posiałem na jesień pszenice ozimą ale siewnik mi oszukiwał i zamiast 190 kg/ha wysiał około 230 kg/ha. A na jednym polu gdzie jest cięższa gleba zamiast 220kg/ha wysiał 260kg/ha i teraz po zastosowaniu 1 dawki azotu 60kg N na ha szukam dobrego regulatora i zastanawiam się jak wysoką 2 dawke azotu zastoswać?
-
Przez livebird
Witam mam pytanie jeśli w fazie 1 kolanka w pszenicy ozimej zastosowałem regulator wzrostu Kobra 510 SL to mogę w pózniejszych fazach wzrostu dodatkowo zastosować Modus 250 EC?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Manometr Tecnoma
Czytaj dalej »
Czyszczenie i zaprawianie pszenicy