Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Planuje zakup do John Deere 6220 fanfarę czy mógłby ktoś coś polecić ? Planuje również zamontować po 2 lampy z przodu i 2 lampy z tyłu ciągnika i też chciałbym poradzić się kto coś by mógłby polecić by się dobrze sprawowały a i dobrze świeciły Najlepiej prosiłbym o linki 

Opublikowano
Co do tego jaką trąbe wielkością wybierzesz to zależy jaki chcesz mieć dźwięk, czym dłuższa tym niższy dźwięk a krótkie są bardziej piszczące i musi być koniecznie stalowa co do plastikowych czerwonych czy to chromowanych 1 rok i kupujesz następną bo są strasznie nie trwałe dobra i głośna trąba z nierdzewki ok 200 do 500zl z elektrozaworem

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Ursus-23
      Siatka Rolnicza R-EVOLUTION 2000 NET - 329 zł Brutto (z Vat):
      Długość - 2000m, Szerokość - 1230mm, Szerokość robocza - 1250mm, Ilość na palecie - 40/45/50szt, Waga rolki - 22kg (+/-5%), Wytrzymałóść na zerwanie - 275kg, Stabilizator UV, Znacznik końca rolki - ostatnie 50m

Siatka Rolnicza R-EVOLUTION 3000 NET - 489 zł Brutto (z Vat):
      Długość - 3000m, Szerokość - 1230mm, Szerokość robocza - 1250mm, Ilość na palecie - 40/45/50szt, Waga rolki - 22kg (+/-5%), Wytrzymałóść na zerwanie - 275kg, Stabilizator UV, Znacznik końca rolki - ostatnie 50m

Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 1000 - 339zł Brutto(z Vat)
      Długość: 1000 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.

Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 1500 - 499zł Brutto(z Vat)
      Długość: 1500 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.

Jeżeli chcesz zobaczyć czy produkt sprawdzi się w Twojej prasie - Zamów próbnik o długość 200m w atrakcyjnej cenie:
      Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 200 - 87zł Brutto(z Vat)
      Długość: 200 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.

Przy większym zamówieniu ceny podlegają negocjacji, wystawiamy fakturę VAT
      Więcej informacji pod nr tel: 505839011

Sprzedaż detaliczna i hurtowa (Zapraszamy do współpracy sklepy i hurtownie).
    • Przez massey87
      Czy jest gdzie wypozyczyc ciągnik w woj. Mazowieckim?
    • Przez Rafal1994
      Witam mam myśli aby zmienić ciągnik i chciał bym abyście mi doradzili Na obecną chwilę posiadam ciągnik zetor major 80 z turem już 5 lat (1 właściciel) i już trzeci raz wymieniam przy nim rozdzielacz , koszt wymiany to około 4500zl, w tym roku mi się popsuł i w zeszłym też to samo, i myślę nad tym aby ten ciągnik sprzedać i kupić coś większego używanego typu deutz fahr AgroFarm 420, chciał bym się was dopytać czy warto zmieniać.?
    • Przez Grzebcio
      Witam,

niedawno nabyłem tegorocznego deutza keyline f70 i po paru naprawach, nie wiem czy mam zgłaszać kolejne czy zaufać wkurwionemu już serwisantowi. Pytania kieruję do użytkowników agroluxów oraz agroplusów gdyz skrzynia 15x15 (rewers mechaniczny) chyba się nie zmieniła. Także:
      -czy tylny most/skrzynia/rewers (nie wiem, które dokładnie) powyżej 15~20 na pusto powinien wydawać dźwięki jakby na trybach były luzy (wręcz trzaski/stuki)
      -oraz czy po nagrzaniu się ciągnika wspomaganie kierownicy bez przekroczenia 1300 obrotów powinno działaś ze znacznym oporem wręcz uniemożliwiając oporem kręcenie na postoju, podczas jazdy już spoko ale przy gwałtownych skrętach nie wyrabia na wolnych obrotach.
    • Przez eddi87
      Witam, Panowie ma ktoś może instrukcję do reforma semo 88 wraz z katalogiem części? Osobiście znalazlem tylko do modelu 77. Oraz szukam nakładek drobnego wysiewu, może ktoś ma lub wie skąd sprowadzić lub gdzie kupić? 
  • Dodaj nową pozycję...
v