Skocz do zawartości

Schemat przekładni adaptera dwuwalcowego pionowego UNIA TYTAN 7

Grz3g0rz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio w moim rozrzutniku UNIA TYTAN 7 cieknie olej z przekładni adaptera. Aby usunąć usterkę musiałbym otworzyć przekładnie, lecz potrzebowałbym jej schemat (którego nigdzie nie umiem znaleźć), aby wiedzieć czego się spodziewać i jak się za to zabrać. Niestety do rozrzutnika mam jedynie instrukcje obsługi. Więc gdyby ktoś był w posiadaniu katalogu części, bardzo bym prosił, aby podesłał mi zdjęcie tego schematu :)

Pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Orientuje się ktoś może, co może być przyczyną tego, że co chwila pękają tarczki sprzęgła przeciążeniowego w polskim rozrzutniku? Oryginalne działały przez lata, a po wymianie sypią się co kilka-kilkanaście rozrzutników.
      Chodzi o ten element:

Powodem jest słaba jakość nowych tarczek, czy przyczyna może być inna? Wie ktoś może  gdzie kupić tarczki, które powinny wytrzymać dłużej?
    • Przez blake17
      Jakis czas temu zlamal mi sie rozrzutnik na zaczepie. Padl pomysl zeby zdjac aparat i zostawic sam posuw. Bedzie sluzyl jako przyczepa do wywozu obornika. Pozostala kwestia przeniesienia napedu, przy zlamaniu skrzywil sie i rozlecial wal. Nie moge znalezc zadnego katalogu i nie mam pojecia jak to zlozyc. Pomoze ktos? 

• Przez podol21
      Witam. Sprzedam agregat podorywkowy Unia Kos 2.6 st. Rok produkcji 2012. Wogóle nie używany. 

• Gość
      Przez Gość
      Szukam katalogu części i schematu instalacji elektrycznej do zetora 7341, najlepiej w formie pdf. Może ktoś ma ? 
    • Przez Pabloskos
      Witam, poszukuje schematu budowy kompletnego dolnego zaczepu i sposobu jego mocowania do ciągnika.
      Namiary na książkę obsługi i napraw oraz listę części zamiennych mile widziane (jez. polski, niemiecki lub angielski)
  • Dodaj nową pozycję...
v