-
Podobna zawartość
-
Przez DamianGabana
Witam ,
Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????
U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto
-
Przez Ezekiel
Dzień dobry, chciałbym poznać waszą opinie na temat opasu byków i jałówek, jakie jest zużycie paszy, jakie różnice cenowe, zużycie paszy na kg przyrostu. Po prostu co się bardziej opłaca Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez gaga195
Witam, nie orientujecie się gdzie można odpłatnie zbadać sobie pszenicę czy aby się kwalifikuje jako jakościowa?
Chodzi mi tu głównie o firmy do których można wysłać próbkę ziarna, pozdrawiam
-
Przez Ramzes1987x
Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu
-
Przez MICH4Ł
Witam.
Interesuje się rolnictwem i pracą na roli. Mam okazje uprawiać 3 ha i za bardzo nie wiem jak się za to zabrać a bardzo bym chciał to robić. Mam do wyboru uprawę ziemniaków albo zboża czy mógłby mi ktoś napisać co by było lepsze (opłacalniejsze) wiem ,że w dzisiejszych czasach trudno jest gospodarzyć ale bardzo proszę o odpowiedź.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jaki skuteczny oprysk jesienny na zboża ? Beflex Sunfire Xandao czy...
Czytaj dalej »
Pionier p8834