Schematy, katalogi części i nie tylko SDF Deutz, Same, Lamborghini, Hurlimann
-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz0920
Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
-
Przez ReverS07
Witam!
Mam pytanie co do wycieraczki do Władimirca. Nie wiem gdzie kupić nową. Ma ktoś z Was jakieś namiary czy zdjęcia. Po prostu chce wymienić na nową
A i jeszcze jak zdjąć te pióro z ramienia wycieraczki T25 to może bym tylko pióro wymienił
Z góry Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
-
Przez xXKarolXx
Witam. Mam problem z hydraulika mianowicie Pompa podnosi tylko jak sie skreca kołami lub rusza , tur się podnosi gdy skręńcam kołami , a jak nie to nie działa i wywala błędy i blokuje , tak jak by nie pobudzało pompy , a jak skręceńce to pobudzi i wszystko działa jak należy , dodam ze tur opada szybko , a czasmi potrafi stać całą noc i nie drgnie w czym może być problem pacjent fendt 716 vario tms z 2005r tur tuz wom pomoże ktos ?
-
Przez yanek78
Zastanawiam się nad zakupem ciągnika używanego do kwoty 20 tys. (kwota może ulec zwiększeniu o kilka tysięcy, o ile maszyna będzie w super stanie) o mocy do 60 KM. Nie obrabiam roli, ciągnik będzie mi potrzebny do zwózki drzewa z lasu, czasami zrywki, może odśnieżania. Nie miałem do tej pory styczności w pracy z ciągnikami poza sporadycznymi przejażdżkami C
330, C 360 i zetorem 7211, więc wszelkie wskazówki będą mile widziane. Spotkałem na portalach ciągnik Case 585 xl - jakieś opinie użytkowników na ten temat? Z góry wykluczam C 330 i T 25 - uraz osobisty.
Koniecznie musi mieć:
-kabinę (najlepiej z drzwiami z obu stron) im bardziej komfortowa tym lepsza
-dobra dostępność części
-nieskomplikowana budowa (tak, aby miejscowi mechanicy poradzili sobie z naprawami)
-koniecznie zarejestrowany/ubezpieczony
-dobrze, gdyby miał wspomaganie kierownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Nawigacja Topcon OPINIE
Czytaj dalej »
Massey ferguson 5470& Kverneland Compact III Apollo DR