Skocz do zawartości

Szukam pastwiska z wiatą dla dwóch koni w kujawsko-pomorskim

Rzodkiewka

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie😊

szukam przydomowego pastwiska z wiatą (stajenką) oraz dostępem do wody dla dwóch koni ,w kujawsko-pomorskim.Wysokość comiesięcznej opłaty do uzgodnienia.

Z góry bardzo dziękuję za oferty !

P1120442.JPG

P1120518.JPG

P1080905.JPG

Edytowane przez Rzodkiewka

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez UrsusJohnDeereTeam
      Mam pytania odnośnie wiaty.Na słupy sa dane słupy energetyczne i mam kilka pytań:
      1.Jaki dać spad dachu żeby to jakoś funkcjonowało czy 10 na metrze czy więcej (szerokość wynosi  6.5 metra)
      2.Jaki materiał dać na murłaty (od słupa do słupa jest około 3,5 metra tylko w jednym miejscu 6.5 metra i jaki dać materiał żeby wytrzymał czy wystaczy kratownica?)
      3.Czy  na kozły dać też kratownice bo raczej kozły drewniane na szerokości 6,5 metra mogłyby nie dać rady

Jeśli chodzi o wymiary ogólne wiaty to 13,5x6,5 metra ale raczej to zbędna informacja 
      Dziekuje za odpowiedzi 
    • Przez Hubert24
      Poszukuję kombajnu nowego niezbyt dużego nieużywanego do 350 tyś dla gospodarstwa 20ha w gre wchodzą także usługi
    • Przez kisiol
      Witam. Poszukuję schematu elektryki do new holland boomer 50, może jest koś wstanie pomóc.
    • Przez Rudzianin
      Witam agrofotowiczów, mam taką nietypową..hmm "ofertę" z południa Polski (Górny Śląsk). Spodziewam się nowego kombajnu wkrótce, i szukam chętnych którzy by chcieli coś takiego nagrać, i jak dobrze pójdzie to kontynuować współpracę.
      Chętni proszę pisać tutaj lub priv.
    • Przez Robson11
      Witam szukam czesci do prasy hesstona 5670  a konkretnie przekaźnika.
      Jezeli ktoś by posiadał proszę o kontakt.
  • Dodaj nową pozycję...
v