EHR problem miga kontrolka
-
Podobna zawartość
-
Przez malyradzio
Witam,
Proszę o pomoc ,mam problem z podnośnikiem ,mianowicie niema kompletnie zasilania w panelu EHR. Zgasł nagle podczas pracy ,nie świecą się żadne diody ,nie reaguje na przełączanie pozycji góra /dół ,nie reagują przełączniki na błotnikach.
-
Przez grzybekkee
Witam. Mam problem z nowo nabytym ciągnikiem Case 5130. Problem polega na tym, iż nie ma możliwości sterowania podnośnikiem, ani przyciskami na błotnikach, ani dźwignią na panelu. Sterować można jedynie joystickiem, lecz te sterowanie również jest zepsute, ponieważ na 5 z 6 pozycji podnosi, a w jednej pozycji opuszcza. Do tego pokrętło z trybami pracy można przekręcić o 360°. Aha, i ta kontrolka (N) ciągle mruga.
Poprzedni właściciel twierdzi, że problem pojawił się podczas regeneracji pompy, więc jest taka możliwość, że coś źle podczepił.
-
Przez mumin0121
KOLEDZY KTO POMOZE CO TO ZA KONTROLKA POD NUMEREM 10 ZASWIECILA SIE NA GORACYM SILNIKU I PISZCZAL SYGNAŁ
-
Przez Tomas13
Mam problem z ciągnikiem Belarus 952.4. Kontrolka od świec żarowych po przekręceniu kluczyka powinna się świecić przez około 30sek od momentu przekręcenia kluczyka i zacząć migać po tych 30sek informując ze świece są nagrzane, po odpaleniu silnika powinna zgasnąć. Teraz jest tak ze kontrolka miga od razu po przekręceniu kluczyka (co ok 3sek przez ok 0,5sek) . Włączenie silnika nie powoduje przerywa migania kontrolki, sama przestaje migać po kilku minutach. Co może być tego przyczyną, czy to problem z jakimś przekaźnikiem/sterownikiem świec???
-
Przez Adam15203
hej prosze o pomoc bo w instrukcji nic o tym nie ma a wiec po odpaleniu ciagnika tuz podnosi maszyne normalnie czyli naciskam przycisk i podnosi ale gdy opuszcze maszyne i chce znowu podniesc naciskam przycisk jest 10s do 15s przerwy i dopiero podnosi gdy juz zacznie podnosić idzie szybko tylko czemu jest taka dluga przerwa od nacisniecia przycisku do rozpoczecia podnoszenia
-
Rekomendowane odpowiedzi
Case mx 150 problem z jazdą
Czytaj dalej »
Kapusta pekińska