-
Podobna zawartość
-
Przez gospodarny1992
Witam, chciałbym poruszyć kwestię przedniej miękkiej osi w Valtrze. Przybliżcie swoją wiedzę na ten temat. Mam wątpliwości jutro zamawiam Ciagnik N121H z podstawą do tura. Dealer mówił że miękkiej osi używa się tylko w transporcie, z kolei w internecie czytałem że stosują się ją w również w uprawie poprawiając tym samym uciąg i kontakt kół z podłożem. Czy warto ją kupić i może ktoś z doświadczenia zna jej zalety i wady??
-
Przez Yogurt
Witam, zastanawiam się nad kupnem "nowego" ciągnika i przegladajac ogłoszenia znalazłem tę oto ofertę : https://m.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/ciagnik-rolniczy/19607966/lamborghini-r6-190-vrt.html ale problem jest taki, że o ile z marką sdf juz się zaprzyjaznilem o tym modelu pijecia zielonego nie mam. Ani jak to się obsługuje, ani jak tym się pracuje a przedewszystkim.... jak wygląda sprawa z awaryjnoscia tego sprzetu. Wiem, że to to samo co deutz 630 ttv. ale zbyt wiele opini tych maszyn nie znalazlem. jakiekolwiek informacje dędą mile widziane.
-
Przez radekjohn1640
Witam
Jaka są wasze opinie na temat tej ciągnika, i ogólnie całej serii Cs. Na co zwrócić uwagę, jak jest z jego awaryjnością i dostępnością do części ?? Mam na myśli modele od 110 do 150 km ze skrzynią biegów ZF i silnikami Sisu
Z góry dziękuję
-
Przez JasonWW
Jak w temacie chciał bym zacząć z ccm i nie wiem czy warto jakę koszta się z tym wiążą? Jak śrutować na pierwszy raz śrutownikiem czy młyn zakupić? i co jest lepsze pryzma czy big bag? na próbę chciał bym zasiać 2h kukurydzy do wyżywienia mam około 400 świń rocznie prosił bym o jakieś sugestie na ten temat z góry dziękuje.
-
Przez Grzesiek84
Witam
Koledzy czy ktoś posiada lampę - oprawa zawieszana 1x200W OS-230 , moje pytanie jakie żarówki do nich stosować, jak świecą, czy po zakupie posiadają wkład do środka jeśli nie jaki jest stosowany? I czy będą ładnie świeciły w stodole - przerobionym na garaż chce je powiesić na belce między klepiskiem a sąsiekiem?
Jestem nimi zainteresowany bo mam możliwość kupić je po niskiej cenie
-
Rekomendowane odpowiedzi
Nawożenie ziemniaków bez uwzględnienia próbek glebowych.
Czytaj dalej »
Cukinia & pomidory & ogórki