Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To prawda że nowe JD to już nie to samo co kiedyś. Ale pomimo wszystko seria 6r cieszy się dobrą opinią. Jest w miarę prosta (oczywiście na współczesne czasy). Jeśli chodzi o ciężkie prace polowe to zależy jakie masz gleby, jak piachy to spoko, ale jak ciężkie ziemię to moim zdaniem lepiej byłoby kupić 6 cyl.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez Mateuszek12
      Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
    • Przez Opolskirobol
      Witam, mam zamiar kupić ciągnik w przedziale mocy 100-110km. Otrzymałem oferty na nh t5 105 skrzynia dc 24x24 z dodatkowego wyposarzenia fotel pneumatyczny szersze opony 440 i 540 i obciążnik przód za cenę 176tys netto. Case farmall 105c skrzynia 24x24 z tym samym wyposażeniem plus multifunkcyjna dźwignia zmiany biegów za cenę 180tys netto. Ceny do kosmetycznych negocjacji jak to mówią dealerzy. Co myślicie o tych modelach, może ktoś ma jakieś inne propozycje? Myślałem również nad deutz fahr 5110g tylko nie wiem jak z awaryjnoscia gdyż nikt w okolicy takowego nie ma. 
    • Przez Adriane77
      Witam ostatnio mam problem z póbiegami w renault ares 610rz mam go ponad rok i wszystko było wporzątku ale teraz póbiegi nie działają i migają tylko kontrolki od póbiegów 1 i 4 nie wiem co mam robić 
    • Przez lukasz1337
      Witam Mam zamiar kupic renault ze skrzynią traktonic(chyba tak sie nazywa) oraz rewersem elektro... szukam opini ...
  • Dodaj nową pozycję...
v