Skocz do zawartości

Ceny bydła 2019

donweter1989

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

galeria
Obora
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Jak chcesz to mogę Ci troszkę zrobić wstydu na forum bo troszkę wiem;) Nie ładnie walki robić na vacie;) A mam znajomą która chętnie się tym zainteresuje;)

Ja i wałki z vatem? Śmiało kabluj, mogą mnie kontrolować. Każda sztuka w księdze arimr to każda sztuka na fakturze.

Thomas2135 napisał:

2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Jak chcesz to mogę Ci troszkę zrobić wstydu na forum bo troszkę wiem;) Nie ładnie walki robić na vacie;) A mam znajomą która chętnie się tym zainteresuje;)

Ja i wałki z vatem? Śmiało kabluj, mogą mnie kontrolować. Każda sztuka w księdze arimr to każda sztuka na fakturze.

A co to ich obchodzi czy jest na fakturze. Ich obchodzi czy była sprzedana zgodnie z książką... a z tego co wiem to nie i to główny twój prezes jest zamieszany. Oj nie ładnie przydupasku;)

Hahaha i prezesa strach oblecial;)

soltys48 napisał:

przecież @JarekBazydlo nie wie co to wstyd.......

1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

A co to ich obchodzi czy jest na fakturze. Ich obchodzi czy była sprzedana zgodnie z książką... a z tego co wiem to nie i to główny twój prezes jest zamieszany. Oj nie ładnie przydupasku;)

US nie obchodzą faktury tylko księga stada? Od kiedy mają w kompetencjach wyręcznie arimr i PIW? Zastanów się dobrze. Tak gwoli ścisłości ile ubyło z księgi tyle było na fakturze. Druj sobie te insynuacje, i robienie ze mnie oszusta, bo to jest karalne.

Nie wiem skąd atak na Soltysa. To zdaje się @huliszek1990 zaczął wątek wypłacalności tonącej tratwy. 

To Twoje gosporarzenie od dawna to tak z kilka miesięcy trwa od ostatniego naboru na MR? Jak ktoś zechce wytknąć ci kłamstwo to znajdzie pewnie listę kandydatów do płatności MR i udowodni, że przez te kilka lat obecności na forum wszystko było kłamstwem.

12 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Nie umiesz czytać napisalem że już od dawna;) Jak chcesz to mogę Ci troszkę zrobić wstydu na forum bo troszkę wiem;) Nie ładnie walki robić na vacie;) A mam znajomą która chętnie się tym zainteresuje;)

to troche przegiałeś ,   jak sie spieracie to na temat utrzymywania bydła i sprzedaży .wykraczasz poza granice tym postem

Ale wy tu pier**licie ....

A troszkę to Cię chyba ojciec zrobił bo jak czytam te zaczepki i te pierdolenie .... Pewnie mu chłopu było by wstyd za Ciebie jak by zobaczył co tu piszesz .

Edytowane przez zkordalski

Thomas2135 napisał:

1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

US nie obchodzą faktury tylko księga stada? Od kiedy mają w kompetencjach wyręcznie arimr i PIW? Zastanów się dobrze. Tak gwoli ścisłości ile ubyło z księgi tyle było na fakturze. Druj sobie te insynuacje, i robienie ze mnie oszusta, bo to jest karalne.

Nie wiem skąd atak na Soltysa. To zdaje się @huliszek1990 zaczął wątek wypłacalności tonącej tratwy. 

To Twoje gosporarzenie od dawna to tak z kilka miesięcy trwa od ostatniego naboru na MR? Jak ktoś zechce wytknąć ci kłamstwo to znajdzie pewnie listę kandydatów do płatności MR i udowodni, że przez te kilka lat obecności na forum wszystko było kłamstwem.

Skoro się wypowiadasz to coś chyba musisz wiedzieć a nie kurwa siedzisz i snujesz domysły jakieś ani ty ani huliszek nie sprzedawaliscie a obaj informacie że firma jest nie wypłacalna. Po czym?, skąd informacje? Jestem ciekaw skąd wzięła się twoja teoria?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v