Skocz do zawartości

Landini Vision 105

tobiasz19964

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. W pobliżu mojego miejsca zamieszkania na sprzedaż wystawiono Landini Vision 105 sprowadzony z zagranicy  2007 rok, 6300 mth posiadający 99 koni mechanicznych. Ciągnik jest w ładnym stanie wizualnym i technicznym  turbina założona została nowa poza tym jak go zapale i zostawię rewers w pozycji neutralnej zaczyna jechać do przodu ale to chyba od zimnego oleju gdyż stoi na dworze( znajomemu w NH też tak robi i twierdzi że od zimna olej..) Za ciągnik żąda 65000 złotych. Niestety w mojej okolicy nie ma żadnego Landini a opinie na temat tych ciągników są podzielone. Moim zdaniem za tą cenę ciągnik jest interesującą propozycją. W związku z czym chciałbym zapytać o obiektywna opinie na temat tego ciągnika bądź marki Landini. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Edytowane przez tobiasz19964

A ile taka naprawa by kosztowała? Ciągnikiem jestem zainteresowany gdyż po za tą jazdą( powoli się toczy na pozycji neutralnej)  wszystko sprawne a cena za moc w tym wieku nie jest duża i jest naprawdę fajną opcją ale gdy okaże się że naprawa jest kosztowna to wole kupić np. jakiegoś starszego case. W gospodarstwie mam tylko belarusy i żadnego z rewersem, a mechanicy mówią że jak kupie i przyjadę to zobaczą.

Edytowane przez tobiasz19964