-
Podobna zawartość
-
Przez dawid1983
Witam mam pytanie mam zalozona uszczelkę korkowa pod klawiaturą i tam jest cała zapocona chciałbym założyć jakaś lepszą czy są takie
-
Przez Manio221
Mam pytanie znalazłem silnik do MF 2620 od kombajnu class senator typ silnika Perkins A6. 354,4 czy będzie pasował? Proszę o pomoc. Niby takie same typy silników 😉
-
Przez Darek43
Witam mam problem z ciśnieniem oleju po remoncie zapala się kontrolka od oleju A przed nie paliła się czy to może być wina pompy olejowej.
-
Przez MichalP
Mam kilka pytań co do silnika w tym ciągniku może ktoś mi podpowie.
1. Gdzie na silniku jest tabliczka żeby odczytać dokładnie wersje silnika ?
2. Miska olejowa - odkręciłem wszystkie śruby i mam problem od strony skrzyni odchodzi trzyma się od strony napędu. (odkręcone jest 24 śruby) czy jest jakiś myk żeby tą miskę zdjąć?
Dodam tylko że moja ma uszy gdzie na innych zdjęciach poglądowych ich nie widzę. Może ktoś dysponuje jakąś instrukcją serwisową do tego silnika
3. Jakiej firmy kupować tłoki i cylindry ?
-
Przez Lukecki
Witam, wydaje mi się że w moim Ursusie 1614 są za niskie max obr. Gaz w podłodze a jest tak mniej więcej 2000 obr. (obrotomierz nie działa) czy jest tam jakiś ogranicznik? Dodam że nie może zgasnąć po puszczeniu gazu dopiero po podniesieniu pedału od spodu.
Na filmach na YT mają większe obroty z tego co mi się wydaje
-
Rekomendowane odpowiedzi
Brak reakcji na gaz
Czytaj dalej »
Rider traktorek kosiarka SAM