-
Podobna zawartość
-
Przez rafyo
A co tam. Może komuś się przyda. Sory za jakość, robione telefonem z ekranu kompa bo serwisówke mam na iso.
-
Przez kisiol
Witam. Może ktoś dysponuje opisem kodów do tego modelu Same Explorer 100 rok 2007. Wyświetlają się błędy I 25 , I 39.
-
Przez Delbeta
Witam
Miał ktoś taki problem że zaznaczył w wyrysowanych uprawach ONW ,a w podsumowaniu działki nie było obszaru ONW ?
-
Przez Maikel1987
Szukam ładowarki mini ładowarki bobcat s70 lub jakiś inny model tej samej wielkości . Ktoś może zna jakieś strony zagraniczne z takim sprzętem ? Np ze Szwecji , Norwegii , Anglii ???
-
Przez konrad512
Witam.
Niedawno kupiłem ciągnik Jcb Fastrac 3185, jednak poprzedni właściciel nie był zbytnio zorientowany na temat podnośnika.
Czy ktoś z forumowiczów orientuje się jak odblokować czy pobudzić ehr po odpaleniu ciągnika? Podnoszenie czy opuszczanie ramion tylnego tuza działa przyciskiem na górze po prawej stronie, natomiast pokrętłem już nie.
Druga sprawa jest taka że przy zapalonym silniku mruga dioda serwisowa. świeci w sekwencji 3 - 1 i 3 - 2. Wie ktoś co oznaczają te błędy? Może to one są przyczyną nie działającego pokrętła od podnośnika...
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
-
Rekomendowane odpowiedzi
bobcat 600m info o silnik
Czytaj dalej »
Minikoparka Bobcat